ΣΤΗΛΕΣ

Το νέο "σόου" του Μπαλοτέλι!

Το νέο "σόου" του Μπαλοτέλι!

Eντυπωσιακή ήταν η "πρώτη" του Στραματσόνι στην Ίντερ, με τον πρώην "νερατζούρο" Μάριο Μπαλοτέλι να μπαίνει ξαφνικά στην αίθουσα συνεντεύξεων και να χαιρετάει τον νέο προπονητή και τους παράγοντες του συλλόγου (vid).

Η 27η Μαρτίου του 2012 ήταν ουσιαστικά αφιερωμένη στον Μάριο Στραματσόνι στην Ίντερ μιας που παρουσιάστηκε επίσημα ως ο νέος τεχνικός της, όμως είχε και "ολίγον" από Μάριο Μπαλοτέλι .

Ο " Σούπερ Μάριο " έφτασε με την κόκκινη Ferrari του έξω από το αθλητικό κέντρο "Άντζελο Μοράτι" και αφού πρώτα χαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του, κατόπιν κατευθύνθηκε προς την αίθουσα συνεντεύξεων.

Την ώρα μάλιστα που ο Στραματσόνι είχε την πρώτη του γνωριμία με τους ρεπόρτερς της Ίντερ, ο 21χρονος επιθετικός διέκοψε τη συνέντευξη, για να ανταλλάξει χειραψία με τον διάδοχο του Ρανιέρι στον πάγκο αλλά και με διοικητικά στελέχη των "νερατζούρι" που βρίσκονταν δίπλα του.

"Εύχομαι τα καλύτερα στον Στραματσόνι και στην ομάδα. Δεν είναι μία εύκολη στιγμή αλλά του εύχομαι να έχει όμορφα παιχνίδια", δήλωσε λίγο μετά στο επίσημο κανάλι της Ίντερ, ενώ σε ερώτηση για τη Μάντσεστερ Σίτι απάντησε:

"Είμαστε πολύ δυνατοί, ήμασταν λίγο ασταθείς αλλά αυτό συμβαίνει σε όλους. Κάναμε ένα βήμα πίσω (σ.σ οι "πολίτες" έμειναν 3 πόντους πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) όμως μπορούμε να τα καταφέρουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ