ΑΓΓΛΙΑ

Δεν πουλάει τον Ρισάρλιζον η Γουότφορντ

Watford's Richarlison celebrates scoring his side's second goal of the game during their English Premier League soccer match against Swansea City at the Liberty Stadium, Swansea, Wales, Saturday, Sept. 23, 2017. (David Davies/PA via AP)
Watford's Richarlison celebrates scoring his side's second goal of the game during their English Premier League soccer match against Swansea City at the Liberty Stadium, Swansea, Wales, Saturday, Sept. 23, 2017. (David Davies/PA via AP) AP

Για τον μεσοεπιθετικό της Γουότφορντ, Ρισάρλιζον, ενδιαφέρονται οι Τσέλσι και Τότεναμ, αλλά ο Μάρκο Σίλβα δεν φαίνεται διατεθειμένος να τον πουλήσει.

Η Γουότφορντ πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία στην φετινή Premier League, καθώς η ομάδα του Μάρκο Σίλβα βρίσκεται στην 8η θέση και ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές της εμπλέκονται σε μεταγραφικά σενάρια.

Ένας απ' αυτούς ο εξαιρετικά φορμαρισμένος εξτρέμ, Ρισάρλιζον. Ο 20χρονος Βραζιλιάνος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, καθώς σε 14 αναμετρήσεις πρωταθλήματος έχει σκοράρει 5 τέρματα.

Ήδη, Τότεναμ και Τσέλσι έχουν εκφράσει έντονα το ενδιαφέρον τους, με τον γενικό διευθυντή της Γουότφορντ, Σκοτ Ντάξμπερι, να υποστηρίζει πως η ομάδα έχει πρόθεση να πουλήσει κανέναν. “ Θέλουμε ο Ρισάρλιζον να μείνει εδώ για πολλές ακόμα σεζόν. Χτίζουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο και δεν έχουμε ανάγκη να πουλήσουμε κανέναν” ανέφερε ο Ντάξμπερι. "Η σεζόν είναι μακρά και γι' αυτό δεν πουλάμε ποτέ ποδοσφαιριστή τον Ιανουαρίο, ο οποίος πιστεύουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει” πρόσθεσε.

Ο Ρισάρλιζον γεννήθηκε στις 10 Μαΐου του 1997 στη Νόβα Βενέσια. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Αμέρικα του Μπέλο Οριζόντε, όπου αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα. Τον Ιανουάριο του 2016 τον αγόρασε η Φλουμινένσε Εκεί έμεινε μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αποκτήθηκε έναντι 12.400.000 από την Γουότφορντ.

Photo credits: David Davies/PA via AP

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ