ΑΓΓΛΙΑ

Τέτοιους παίκτες θέλει ο Ρανιέρι στη Λέστερ!

Τέτοιους παίκτες θέλει ο Ρανιέρι στη Λέστερ!
Ρανιέρι PHOTOGRAPH: JOHN CLIFTON/REUTERS

Ο προπονητής της Λέστερ, Κλάουντιο Ρανιέρι, τόνισε σε δηλώσεις του στο Skysports πως επιθυμεί να φέρει παίκτες στην ομάδα του που να ενταχθούν στο οικογενειακό κλίμα και να παίζουν με καρδιά και ψυχή.

Στη δική του Λέστερ δεν χωράει ο οποιοσδήποτε. Θέλει παίκτες που να το λέει η καρδιά τους και σε κάθε περίπτωση που θα μπορούν να ενταχθούν στο σύνολο. Όσο και αν φαντάζει αδιανόητα δύσκολο για τις "αλεπούδες" να φτάσουν στην κορυφή της Αγγλίας και τη νέα σεζόν, παρ' όλα αυτά φαντάζουν (και είναι πλέον) θελκτικός προορισμός για πολλούς ποδοσφαιριστές.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι μίλησε στο "Skysports" και οριοθέτησε τους στόχους του για τη νέα σεζόν, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στο ρόστερ. Όχι, δεν προχώρησε σε ονοματολογία, αλλά στο στυλ παικτών που ενδιαφέρεται να εντάξει στο σύνολο.

Για τον Ιταλό προπονητή, στόχος είναι να διατηρηθεί το οικογενειακό κλίμα, να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της ομάδας και παράλληλα να είναι παίκτες ικανοί και άξιοι για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Premier League και του Champions League.

"Δεν είναι σημαντικό για εμάς να φέρουμε σούπερ σταρ στην ομάδα, αλλά παίκτες που θα αγωνίζονται με καρδιά και ψυχή για τη Λέστερ. Θα πρέπει να αποδείξουν ότι είναι ικανοί και έχουν τα φόντα να παίξουν σε μας. Δεν θα δεχτώ όποιον να 'ναι. Θα πρέπει να ενταχθούν ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να ζήσουν στην οικιογένειά μας και να μην την αλλάξουν", τόνισε ο Ρανιέρι.

Nέα υπέροχα t-shirts από τα footshirts. Η κουλτούρα της μπάλας στα καλύτερά της

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ