ΑΓΓΛΙΑ

Αποκλείστηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αποκλείστηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 2-1 στην παράταση την ManUtd μέσα στο "Ολντ Τράφορντ" και την απέκλεισε από το League Cup. Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ & Κρίσταλ Πάλας - Κάρντιφ τα ζευγάρια των ημιτελικών (videos)

Η Κρίσταλ Πάλας έκανε την μεγάλη έκπληξη, καθώς νίκησε με 2-1 στην παράταση την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο "Ολντ Τράφορντ" και προκρίθηκε στα ημιτελικά του League Cup.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Κάρντιφ (επίσης ομάδα της Championship), ενώ το άλλο ζευγάρι είναι Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ.

Η Κρίσταλ Πάλας προηγήθηκε με το καταπληκτικό σουτ του Ντάνι Άμπροουζ στο 65', για να ισοφαρίσει 4 λεπτά αργότερα με εκτέλεση πέναλτι ο Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Γκλεν Μάρεϊ σκόραρε στο 8' λεπτό της παράτασης (98') με κεφαλιά και χάρισε την νίκη στην Κρίσταλ Πάλας και την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά.

MANUTD: Άμος, Ραφαέλ (64' Πογκμπά), Σμόλινγκ, Έβανς, Φάμπιο (37' Φράιερς), Γκίμπσον, Γι-Σουνγκ Παρκ, Βαλένσια, Μαμ Μπιράμ Ντιούφ, Μπερμπάτοφ (46' Ράβελ Μόρισον), Μακέντα.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Λιούις Πράις, Κλάιν, Πάτρικ ΜακΆρθι, Άντονι Γκάρντνερ, Μόξεϊ (46' Αμπρόουζ), Ο'Κίφι, Ντέιβιντ Ράιτ, Ντικγκακόι, Ζαά, Σκάνελ (45' Παρ), Ίστερ (74' Ηκεν Μάρεϊ).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

Τρίτη

Τσέλσι - Λίβερπουλ 0-2 (59' Μάξι Ροντρίγκες, 64' Μάρτιν Κέλι)

Κάρντιφ - Μπλάκμπερν 2-0 (20' Κένι Μίλερ, 50' Άντονι Τζέραρντ)

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι 0-1 (84' Αγκουέρο)

Τετάρτη

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας 1-2 (69' πέν. Μακέντα / 65' Αμπρόουζ, 98' Μάρεϊ) [ παράταση]

*οι ημιτελικοί θα είναι διπλοί και θα διεξαχθούν 9 και 23 Ιανουαρίου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας 1-2

Τσέλσι - Λίβερπουλ 0-2

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι 0-1

Κάρντιφ - Μπλάκμπερν 2-0

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ