ΑΓΓΛΙΑ

Αποκλεισμός με "4άρα" για ManUtd

Αποκλεισμός με "4άρα" για ManUtd

Ο πρώτος στόχος ήδη χάθηκε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς αποκλείστηκε από το League Cup και μάλιστα με βαριά ήττα... 0-4 από την Μίλτον Κέινς Ντονς! (videos)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 0-4 στην έδρα της Μίλτον Κέινς Ντονς και αποκλείστηκε από το League Cup, έτσι από το Αύγουστο χάθηκε ο πρώτος στόχος, σε μία χρονιά χωρίς συμμετοχή στην Ευρώπη.

Λίγες ώρες μετά την σπουδαία μεταγραφή του Άνχελ ντι Μαρία το κλίμα χάλασε και πάλι, με έναν αποκλεισμό με βαριά ήττα από ομάδα της League One, της 3ης κατηγορίας δηλαδή!

Τα δύο πρώτα γκολ πέτυχε ο Γουίλιαμ Γκριγκ, αμφότερα από ασίστ του Μπεν Ριβς (25' και 63'), ενώ τα άλλα δύο πέτυχε ο Μπένικ Αφόμπε, αμφότερα από ασίστ του Ντάνι Γκριν (70' και 84').

Τα πρωτοκλασάτα ονόματα που ήταν στην 11άδα του Λουί φαν Χάαλ ήταν οι Ντε Χέα, Έβανς, Άντερσον, Καγκάουα, Γουέλμπεκ και Χαβιέρ Ερνάντες, με τους νεαρούς που χρησιμοποιήθηκαν να απογοητεύουν, ενώ στο πρώτο γκολ έχει τραγικό λάθος ο Τζόνι Έβανς!

Ο Ολλανδός τεχνικός ακόμη δεν έχει νίκη με τη νέα του ομάδα, ενώ αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά το 1995 που η ManUtd ξεκίνησε από τον 2ο γύρο του League Cup (ξεκινούσε πιο μετά καθώς έπαιρνε καλύτερες θέσεις στο πρωτάθλημα).

Η σύνθεση της ManUtd...

Ντε Χέα, Βέρμαϊλ, Έβανς, Κιν, Τζέιμς, Άντερσον, Καγκάουα (20' Γιανουζάι), Γιάνκο (46' Περέιρα), Πάουελ (57' Γουίλσον), Γουέλμπεκ, Χαβιέρ Ερνάντες

Αποκλεισμός με "4άρα" για ManUtd
Αποκλεισμός με "4άρα" για ManUtd

Μίλτον Κέινς Ντονς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0 (highlights)

MKD - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0 (goals)

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ