ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Κόκκινος διάβολος" ο Ντι Μαρία

"Κόκκινος διάβολος" ο Ντι Μαρία

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Άνχελ ντι Μαρία από την Ρεάλ Μαδρίτης. Κόστισε 75.000.000 ευρώ ο Αργεντινός

"Κόκκινος διάβολος" είναι πλέον και επίσημα ο Άνχελ ντι Μαρία, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ανακοινώθηκε μάλιστα και το κόστος, το οποίο είναι 59.700.000 λίρες, δηλαδή 75.000.000 ευρώ, ποσό που αποτελεί φυσικά ρεκόρ για την Αγγλία και γενικά κάθε άλλη χώρα πέραν της Ισπανίας.

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την μεταγραφή μου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι η μόνη ομάδα για την οποία θα άφηνα την Ρεάλ Μαδρίτης", τόνισε ο Ντι Μαρία λίγο μετά τις υπογραφές και πρόσθεσε: "Είμαι εντυπωσιασμένος από το όραμα και την αποφασιστικότητα όλων εδώ να πάνε ξανά την ομάδα στην κορυφή".

Ο Λουί φαν Χάαλ δήλωσε: "Ο Άνχελ είναι μέσος παγκόσμιας κλάσης, δεν υπάρχει αμφιβολία για το ταλέντο του. Οι ικανότητές του στην ντρίμπλα και στο να περνάει αντιπάλους είναι κάτι που απολαμβάνεις να βλέπεις. Είναι εξαιρετική προσθήκη".

Η 5η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία

Η μεταγραφή του Άνχελ ντι Μαρία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Ρεάλ Μαδρίτης είναι η 5η πιο ακριβή στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Πρώτη αυτή του Μπέιλ με 100.000.000 ευρώ (Ρεάλ από Τότεναμ), δεύτερη του Λουίς Σουάρες με 94.500.000 ευρώ (Μπαρτσελόνα από Λίβερπουλ), τρίτη του Κριστιάνο Ρονάλντο με 94.000.000 ευρώ (Ρεάλ από ManUtd) και τέταρτη του Χάμες Ροντρίγκες με 80.000.000 ευρώ (Ρεάλ από Μονακό).

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ