ΑΓΓΛΙΑ

Απάντησε σε Φέρντιναντ ο Τζέραρντ

Απάντησε σε Φέρντιναντ ο Τζέραρντ
© GETTY IMAGES

Ο Ρίο Φέρντιναντ άφησε αιχμές για την εθνική Αγγλίας και της δουλειάς που γίνεται σε αυτή, με τον Στίβεν Τζέραρντ να υπερασπίζεται τα "τρία λιοντάρια".

Πεπεισμένος πως η εθνική Αγγλίας έχει την απαιτούμενη ποιότητα για να διακριθεί είναι ο Στίβεν Τζέραρντ.

Με αφορμή τις αιχμές που άφησε για τα "τρία λιοντάρια" ο Ρίο Φέρντιναντ, ο αρχηγός της Αγγλίας και της Λίβερπουλ έδωσε τη δική του απάντηση.

"Δε με ενδιαφέρει τι λέει ο Ρίο για τη συγκεκριμένη ομάδα. Όταν παίζεις στην Εθνική υπάρχουν πολλές γνώμες έξω από την ομάδα, ειδικά τη χρονιά που έρχεται το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες, αλλά όταν είσαι στην ομάδα δε σε νοιάζει τι λένε οι απ' έξω. Η ομάδα έχει ταυτότητα. Είμαστε μία καλή ομάδα, έχουμε μερικούς παίκτες τοπ επιπέδου και είμαι αισιόδοξος πως θα το αποδείξουμε".

Αυτές οι δηλώσεις του Τζέραρντ ήρθαν σε απάντηση για όσα πρόσφατα είπε ο Φέρντιναντ, ο οποίος έχει σταματήσει από την εθνική. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε πει πως "θα πρέπει κάποιος με... "καρύδια" να πάει στην Αγγλία και να πει ότι "θα κάνετε αυτό και ίσως χρειαστούν 10 χρόνια". Ίσως να μην προκρινόμασταν στο Mundial ή στο Euro, αλλά θα προτιμούσα να έχουμε τη δική μας ταυτότητα και να είμαστε ομάδα.

Δε βλέπω να υπάρχει καμία σχέση μεταξύ της Κ21 ή της Κ17 ή της Κ20. Αρχίσαμε κάτι όταν ο Γκλεν Χόντλ ήταν προπονητής, είχαμε μία ταυτότητα. Από τότε νομίζω πως δεν υπάρχει αυτό. Μόνο από τους παίκτες και τα χρώματα μπορείς να καταλάβεις ότι παίζει η Αγγλία.

Βλέπεις την Ιταλία, την Ολλανδία, την Ισπανία, τη Γερμανία ή τη Βραζιλία και καταλαβαίνεις αμέσως ποια είναι. Θα μπορούσες να βάλεις ένα παιδί της Κ16 στην πρώτη ομάδα της Ισπανίας ή της Ιταλίας και να μπορεί να ανταπεξέλθει, γιατί τους μαθαίνουν κάθε μέρα τι να κάνουν".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ