ΑΓΓΛΙΑ

Ανακοίνωσε Μαυρία η Σάντερλαντ

Ανακοίνωσε Μαυρία η Σάντερλαντ

Παίκτης της Σάντερλαντ είναι και επίσημα ο Χάρης Μαυρίας, όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και πήρε τον αριθμό 35.

Η μεταγραφή του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ είναι γεγονός.

Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού για την επόμενη τριετία, χωρίς να γίνουν γνωστοί οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας.

Η ανακοίνωση της Σάντερλαντ

"Η Σάντερλαντ επιβεβαιώνει την απόκτηση του Χαράλαμπου Μαυρία από τον Παναθηναϊκό για αδιευκρίνιστο ποσό. Ο Μαυρίας, 19 ετών, έρχεται στο Γουέρσαιντ αφού συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις Μαύρες Γάτες.

Ο Έλληνας διεθνής προέρχεται από τις ακαδημίες του αθηναϊκού συλλόγου. Έκανε ντεμπούτο στο Champions League σε ηλικία 16 ετών το 2010 και έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης που αγωνίστηκε στην διοργάνωση.

Ο νεαρός μέσος είχε 59 συμμετοχές σε εγχώριες διοργανώσεις και 11 διεθνείς με τον ελληνικό σύλλογο, σημειώνοντας 6 γκολ. Ακόμη είναι διεθνείς με την Εθνική ομάδα και τις Εθνικές U17, U19, U21.

Ο Μαυρίας πήρε τον αριθμό 35".

Η Σάντερλαντ μπορεί να μην ανακοίνωσε τα ποσά της μεταγραφής, άλλωστε αυτή είναι συνηθισμένη τακτική των αγγλικών συλλόγων, ωστόσο όπως είναι γνωστό από τις προηγούμενες μέρες, ο Παναθηναϊκός θα βάλει άμεσα στα ταμεία του 1,5 εκ. ευρώ, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα εισπράξει ακόμη 1,5 ευρώ.

Επιπλέον, αν ο Μαυρίας συμπληρώσει 20 συμμετοχές στην Premier League, οι "πράσινοι" θα έχουν μπόνους 1 εκ. ευρώ, ενώ υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης (5%).

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ