ΑΓΓΛΙΑ

Ανακοίνωσε Μαρκ Χιουζ η Στόουκ

Ανακοίνωσε Μαρκ Χιουζ η Στόουκ

Ο Μαρκ Χιουζ θα είναι ο νέος προπονητής της Στόουκ για τους επόμενους 12 μήνες, αντικαθιστώντας τον Τόνι Πούλις. Η διοίκηση θέλει ο Χιουζ να δουλέψει με το περιορισμένο μπάτζετ της ομάδας, όπως είχε κάνει με τις Φούλαμ και Μπλάκμπερν, ωστόσο η πρόσληψη του, δεν φάνηκε να άρεσε στους φιλάθλους της Στόουκ.

Ο Μαρκ Χιουζ συμφώνησε με τη διοίκηση της Στόουκ και θα είναι ο πρώτος προπονητής της ομάδας για τον επόμενο ένα χρόνο. Οι "Πότερς", οι οποίοι έχουν ένα αρκετά περιορισμένο μπάτζετ, είδαν στο πρόσωπο του Χιουζ, τον άνθρωπο που θα μπορούσε να το διαχειριστεί καλύτερα από κάθε άλλο.

Έτσι ο πρώην προπονητής της ΚΠΡ, θα αναλάβει το σύλλογο, υπογράφοντας συμβόλαιο 12 μηνών, με προοπτική ανανέωσης. Ο Χιουζ, θα αντικαταστήσει τον επί επτά χρόνια προπονητή της Στόουκ, Τόνι Πούλις, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα, νωρίτερα μέσα στο μήνα.

Ο Χιουζ γίνεται έτσι μετά τον Χάρι Ρέντναπ, ο δεύτερος προπονητής που θα έχει αναλάβει πέντε διαφορετικές ομάδες στην Πρέμιερ Λιγκ (Μπλάκμπερν, Μάντσεστερ Σίτι, Φούλαμ, ΚΠΡ και Στόουκ).

Ωστόσο, οι οπαδοί της Στόουκ, δεν είδαν καθόλου θετικά την πρόσληψη του Χιουζ, τον οποίο δεν θεωρούν ικανό να οδηγήσει την ομάδα τους στις επιτυχίες.

Μάλιστα, ένας οπαδός έκανε το γύρο της πόλης με το αυτοκίνητό του, με κρεμασμένο ένα πανό γράφοντας : "Hughes out!", δηλαδή, "έξω ο Χιουζ", δείχνοντας την αρνητική στάση των οπαδών της Στόουκ, για τον προπονητή που επέλεξε η διοίκηση.

Ανακοίνωσε Μαρκ Χιουζ η Στόουκ

Άμεσο ήταν και το σχόλιο του Γκάρι Λίνεκερ στο twitter, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Στόουκ από τον Χιούζ, στον οποίο εύχεται καλή τύχη:

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ