ΑΓΓΛΙΑ

Αλ Χασαουί: "Εγώ βάζω τα χρήματα, όχι ο Μαρινάκης"

Αλ Χασαουί: "Εγώ βάζω τα χρήματα, όχι ο Μαρινάκης"

Ο Φαουάζ Αλ Χασαουί ξεκαθάρισε ότι αυτός βάζει χρήματα και κάνει κουμάντο στη Νότιγχαμ, τονίζοντας ότι ακόμη δεν έχει εγκριθεί από την Football League το ενδεχόμενο της ενασχόλησης του Βαγγέλη Μαρινάκη στα διοικητικά της αγγλικής ομάδας.

Σε δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη (10/8), ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ εμφανίστηκε χολωμένος από το γεγονός ότι οπαδοί της αγγλικής ομάδας πιστεύουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται πίσω από την πρόσληψη του Μοντανιέ και την απόκτηση παικτών την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Φαουάζ Αλ Χασαουί ξεκαθάρισε ότι αυτός βάζει χρήματα και κάνει κουμάντο στη Νότιγχαμ, αυτός επέλεξε τον προπονητή και τους παίκτες που ήρθαν στο κλαμπ και τόνισε ότι ακόμη δεν έχει εγκριθεί από την Football League το ενδεχόμενο της ενασχόλησης του Βαγγέλη Μαρινάκη στα διοικητικά της αγγλικής ομάδας. Παράλληλα άφησε να εννοηθεί ότι εξετάζει και περιπτώσεις επενδυτών από την Ασία ή την Αμερική.

"Κάποιοι οπαδοί μας πιστεύουν ότι όλοι οι παίκτες που υπογράφουμε είναι επιλογές του πιθανού επενδυτή. Η Football League δεν μας έχει δώσει το πράσινο φως ακόμη για αυτή τη συμφωνία. Μπορεί να συμβεί, μπορεί και να μη συμβεί.

Αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι ο κόσμος νομίζει πως δεν έχω ξοδέψει τίποτα από την τσέπη μου. Έχω επενδύσει 106 εκατομμύρια λίρες στο διάστημα που βρίσκομαι στο κλαμπ. Εγώ είμαι αυτός που έφερε τον Μάικλ Αντόνιο και τον Μπριτ Ασομπαλόνγκα. Που υπέγραψε τον Λάνσμπουρι. Εγώ τους έφερα στο κλαμπ. Όταν υπογράψαμε παίκτες το καλοκαίρι, είδα ανθρώπους να ευχαριστούν τον κ. Μαρινάκη.

Μερικοί οπαδοί νομίζουν ότι δεν είμαι εγώ αυτός που επηρεάζει τις εξελίξεις. Εγώ είμαι αυτός που έφερε τον μάνατζερ εδώ. Εγώ είμαι αυτός που έφερε τους παίκτες. Με όλο τον σεβασμό στον πιθανό επενδυτή, προσπαθούμε να πετύχουμε μαι συμφωνία που θα του επιτρέψει να έρθει και να επενδύσει στο κλαμπ. Επίσης δουλεύω και προς μια άλλη κατεύθυνση για το κλαμπ. Τα κάνω και τα δύο.

Όταν η Football League θα επιτρέψει να συμβεί, θα είναι περισσότερο από καλοδεχούμενος στον σύλλογο. Εγώ είμαι αυτός που ξοδεύω χρήματα τη δεδομένη χρονική περίοδο".

Με τον Παϊτίμ Κασάμι να υπογράφει στην Φόρεστ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό για όλη τη σεζόν, πολλοί έκαναν την υπόθεση ότι πρόκειται για σημάδι πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήδη επηρεάζει καταστάσεις στη Νότιγχαμ. Όμως ο Αλ Χασαουί υποστηρίζει ότι δεν είναι έτσι.

"Έχω μια καλή σχέση με αυτούς τους ανθρώπους. Αλλά δεν πήραμε κανέναν παίκτη τσάμπα. Έχουμε αποκτήσει παίκτες από τον Ολυμπιακό και στο παρελθόν, θυμηθείτε. Τον Ράφικ Τζεμπούρ και τον Τζαμέλ Αμπντούν. Αυτό δεν έχει να κάνει με καμία επενδυτική συμφωνία".

Ο Αλ Χασαουί υποστήριξε ότι η δέσμευση του με την Νότιγχαμ δεν πρόκειται να αλλάξει αν η συμφωνία με τον Μαρινάκη δεν εγκριθεί.

"Ίσως αυτή η συμφωνία γίνει πραγματικότητα. Ενδέχεται κάποιοι άλλοι άνθρωποι να έρθουν στον κλαμπ, από την Ασία ή την Αμερική. Είμαστε ανοιχτοί στις επενδύσεις, αλλά δεν έχουμε καμία έγκριση από την Football League ακόμη και δεν μπορούμε να ασκήσουμε πίεση γιατί υπάρχουν κανόνες και δεν μπορούμε να τους πούμε τι να κάνουν.

Αν δεν συμβεί, θα συνεχίσω το ίδιο, όπως το κάνω ήδη για 4 χρόνια. Αλλά θα ήθελα να έχω κάποιον να με βοηθάει. Να επενδύσει κάποια χρήματα για να σπρώξει την ομάδα στο επόμενο επίπεδο.

Αν μπορέσουμε να έχουμε έμπειρους ανθρώπους να αναμιχθούν, που έχουν καλές επαφές, που έχουν παίξει στο Champions League κάθε σεζόν, αυτό μπορεί να είναι κάτι καλό. Ακόμη κι αν δεν συμβεί, είμαι σίγουρος ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ σύντομα θα είναι στην Premier League".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ