PREMIER LEAGUE

Βίαιες συγκρούσεις μετά το ντέρμπι του Μάντσεστερ

Βίαιες συγκρούσεις μετά το ντέρμπι του Μάντσεστερ

Οπαδοί της Γιουνάιτεντ επιτέθηκαν σε αυτούς της Σίτι μιάμιση ώρα μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στις δυο ομάδες και ακολούθησε πανικός. (VIDEO)

Επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους αντίστοιχους της Μάντσεστερ Σίτι σημειώθηκαν μιάμιση ώρα μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής και τη νίκη των "μπλε".

Οι οπαδοί των "κόκκινων διαβόλων" όπως δείχνει και το βίντεο και αναφέρει και το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας www.manchestereveningnews.co.uk επιτέθηκαν σε φίλους της Σίτι οι οποίοι εκείνη την ώρα πανηγύριζαν για τη νίκη της ομάδας τους σε παμπ του Μάντσεστερ που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο των "μπλε".

Στα επεισόδια ενεπλάκησαν περίπου 100 χούλιγκαν με τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ να πετάνε μπουκάλα και μια φωτοβολίδα προς τους φίλους της Σίτι.

Κάποιοι από τους "μπλε" βγήκαν από την παμπ και άρχισαν να πετάνε και αυτοί με την σειρά τους καρέκλες.

Την ίδια ώρα ένας οπαδός της Σίτι τραβούσε σε βίντεο της συμπλοκές και τις ανέβασε στα social media.

Βίντεο που δείχνει 70 με 100 φίλους των δυο ομάδων να παίζουν μπουνιές στον δρόμο μπροστά από την παμπ.

Όπως ανέφερε η έκθεση της αστυνομίας οι βίαιες συγκρούσεις είχαν ως αποτέλεσμα ένας 48χρονος οπαδός της Σίτι να πέσει κάτω στο έδαφος χτυπημένος στο κεφάλι.

Έκανε πέντε συλλήψεις η αστυνομία

Η αστυνομία έφτασε λίγη ώρα αργότερα και συνέλαβε έναν οπαδό ο οποίος φέρεται ότι χρησιμοποίησε μια καρέκλα σαν όπλο ενώ τέσσερις ακόμα συνελήφθησαν εκεί κοντά.

Άμεσα έφτασαν έξω από την παμπ και γιατροί αλλά ο χτυπημένος οπαδός αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο παρά την σπασμένη μύτη και τα κοψίματα που είχε στο κεφάλι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας του Μάντσεστερ κανείς από τους ανθρώπους που ενεπλάκησαν στο συμβάν δεν θέλησε να κάνει μηνύσεις.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ