PREMIER LEAGUE

Βαρύς ο πέλεκυς για Σισέ και Έβανς

Βαρύς ο πέλεκυς για Σισέ και Έβανς
© IAN HODGSON

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία τιμώρησε παραδειγματικά τους Παπίς Σισέ και Τζόνι Έβανς για τις φτυσιές που αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παπίς Σισέ και Τζόνι Έβανς πρωταγωνίστησαν την περασμένη Τετάρτη σε καυγά που περιελάμβανε μέχρι και... φτυσίματα , στο πλαίσιο του αγώνα της Νιούκαστλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "St James' Park", με την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία όμως όχι μόνο να αντιδράει άμεσα αλλά και να τους τιμωρεί παραδειγματικά.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε αρνηθεί την κατηγορία όμως κρίθηκε ένοχος και τιμωρήθηκε με έξι αγωνιστικές αποκλεισμό ενώ ο Σενεγαλέζος στράικερ της Νιούκαστλ δήλωσε ένοχος και η τιμωρία του ήταν μεγαλύτερη κατά μία αγωνιστική, 7 στο σύνολο!

Βαρύς ο πέλεκυς για Σισέ και Έβανς
© PA

Η αιτία της μεγαλύτερης τιμωρίας του Σισέ είχε να κάνει με το γεγονός πως ήταν υπότροπος, μιας που κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν έχει ήδη τιμωρηθεί με τρεις αγώνες αποκλεισμό για αγκωνιά στον Κόουλμαν της Έβερτον.

Όσον αφορά στον Έβανς δεν έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης ενώ θα ξεκινήσει άμεσα να εκτίει την ποινή του, αρχής γενομένης από τον προημιτελικό του FA Cup απέναντι στην Άρσεναλ, την ερχόμενη Δευτέρα στο "Old Trafford".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ