PREMIER LEAGUE

Το τραγικό ρεκόρ της Τότεναμ

Το τραγικό ρεκόρ της Τότεναμ

Με τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε στο "Άνφιλντ", η Τότεναμ ολοκλήρωσε αναλόγως το καταστροφικό ρεκόρ που έχει φέτος απέναντι στις τέσσερις πρώτες της βαθμολογίας της Premier League. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Στο ξεκίνημα της σεζόν οι άνθρωποι της Τότεναμ είχαν θέσει ως στόχο την κατάκτηση της 4ης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως η μέχρι τώρα πορεία τους δεν δικαιώνει τις παραπάνω προσδοκίες.

Η εκτός έδρας ήττα με κάτω τα χέρια από τη Λίβερπουλ το απόγευμα της Κυριακής άφησε την ομάδα του Σέργουντ στην 6η θέση της βαθμολογίας, δύο πόντους πάνω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και αν θέλει κάποιος να βρει έναν πειστικό λόγο που η ομάδα του Βορείου Λονδίνου δεν μπόρεσε να αναρριχηθεί ψηλότερα στη βαθμολογία αρκεί να δει τα αποτελέσματά της απέναντι στις ομάδες της κορυφής.

Στα οκτώ συνολικά ματς που έδωσε φέτος με τους πρώτους 4 της βαθμολογίας οι οποίοι και διεκδικούν το πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει μόνο έναν πόντο από τους 24 που διεκδίκησε, έχοντας απολογισμό 1 ισοπαλίες (1-1 με την Τσέλσι στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν") και 7 ήττες.

Οι πέντε μάλιστα εξ αυτών συνιστούν συντριβή για τα "σπιρούνια", καθώς ηττήθηκαν 5-0 εντός έδρας και 4-0 εκτός από τη Λίβερπουλ, 6-0 εκτός έδρας και 5-1 εντός έδρας από τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς και 4-0 εκτός έδρας από την Τσέλσι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματά της απέναντι στους 4 πρώτους της βαθμολογίας:

Το τραγικό ρεκόρ της Τότεναμ
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ