PREMIER LEAGUE

Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα

Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα
Καραγκούνης INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι με το... στυλό στο χέρι για να υπογράψει στη Φούλαμ, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Διαβάστε για το άθικτο ντουλάπι του στην Παιανία, το οποίο κανείς δεν αγγίζει

Μπορεί να ρίσκαρε λίγο, μπορεί να περίμενε αρκετό καιρό και η αλήθεια είναι πως ανησύχησε κάποια στιγμή, όμως όλα τελείωσαν καλά και ο Γιώργος Καραγκούνης θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Φούλαμ.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Αγγλία, διαπραγματεύτηκε με τους Κότατζερς, πέρασε την Παρασκευή το μεσημέρι από ιατρικές εξετάσεις και πλέον περιμένει ουσιαστικά το τυπικό μέρος της συμφωνίας.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως την Δευτέρα θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις και θα πέσουν οι υπογραφές. Η χρονική διάρκεια είναι ένα θέμα που δεν έχει κλείσει οριστικά, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα αποτελέσει τροχοπέδη στη συμφωνία των δυο πλευρών.

Ο Μάρτιν Γιολ θέλει τον Καραγκούνη και όπως αναφέρουν στην Αγγλία το εξέφρασε δημόσια, καθώς στο πρόσωπο του Κάρα βλέπει έναν έμπειρο παίκτη με ηγετικά χαρακτηριστικά, που θα βοηθήσει αρκετά, ειδικά μετά τη φυγή του Ντάνι Μέρφι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Καραγκούνης βρέθηκε κοντά στο να πάρει μεταγραφή στην Αγγλία πριν λίγα χρόνια, όμως για διάφορους λόγους χάλασε η συμφωνία. Τώρα, στα 35, το όνειρο μπορεί να άργησε λίγο, αλλά όπως όλα δείχνουν θα γίνει πραγματικότητα και θα αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Το άθικτο ντουλάπι!

Ορισμένα από τα πράγματα του Γιώργου Καραγκούνη παραμένουν στην Παιανία και συγκεκριμένα στο ντουλάπι του αθλητικού κέντρου, το οποίο δεν έχει πειράξει κανείς!

Άλλο ένα σημάδι σεβασμού στην τεράστια καριέρα και προσωπικότητα του πρώην αρχηγού των πράσινων, που σίγουρα θα ήθελε τα πράγματα να είχαν κυλήσει διαφορετικά στη σχέση του με το "τριφύλλι".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ