PREMIER LEAGUE

Την πάτησαν Κάρολ και Αλαρντάις

Την πάτησαν Κάρολ και Αλαρντάις

Θύμα χριστουγεννιάτικης απάτης έπεσαν ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Σαμ Αλαρντάις, και ο επιθετικός αυτής, Άντι Κάρολ, με επιτήδειο να τους "αδειάζει" το πορτοφόλι.

Ο πωλητής που προσέφερε τον περασμένο μήνα έξω από το προπονητικό κέντρο της Γουέστ Χαμ, στο Έσεξ, επώνυμες σαμπάνιες και χριστουγεννιάτικα καλάθια πολυτελών προϊόντων σε χαμηλές τιμές, μόνο αγαθών προθέσεων δεν ήταν, με τους Σαμ Αλαρντάις και Άντι Κάρολ να πληρώνουν λίγο πιο ακριβά - σε σχέση με τους υπόλοιπους - το τίμημα της απάτης.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη της εφημερίδας "Sun", ο προπονητής και ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ πείστηκαν από τον επιτήδειο πωλητή και πλήρωσαν για σαμπάνιες Harrods και καλάθια Fortnum & Mason το ποσό των 14.000 ευρώ, χωρίς όμως να τα δουν ποτέ.

Πέραν των δύο ανωτέρω, απώλειες είχε και το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό τμήμα της Γουέστ Χαμ, ύψους συνολικά 40.000 ευρώ, ενώ ο θύτης - που καταζητείται από τις βρετανικές Αρχές - ξεγέλασε και ποδοσφαιριστές άλλης μίας ομάδας όπω αναφέρουν τα ΜΜΕ του Νησιού, αυτούς της Νόριτς.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ