PREMIER LEAGUE

Θέλει τον... Λέσκοτ η Σάντερλαντ!

Θέλει τον... Λέσκοτ η Σάντερλαντ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζολέον Λέσκοτ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Σάντερλαντ, όπως και ο Ρόμπι Κιν. H ομάδα ψάχνει εναγωνίως παίκτες στην προσπάθεια παραμονής στην Premier League

Η Σάντερλαντ θέλει να ενδυναμώσει το ρόστερ της, προκειμένου να μείνει στη μεγάλη κατηγορία και την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ψάχνει εναγωνίως ποδοσφαιριστές για να τους εντάξει στο δυναμικό της.

Όπως αποκάλυψε η αγγλική "Express" ο Ντέιβιντ Μόγες θέλει να φέρει στην ομάδα του τους Ρόμπι Κιν και Τζόλεον Λέσκοτ, με το Μέσο να υπογραμμίζει το γεγονός πως και οι δύο μαζί είναι πάνω από 70 ετών, κριτικάροντας έτσι τις επιλογές του προπονητή.

"Ο Κιν, 36 ετών, είναι ελεύθερος αφότου έφυγε από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και αναμένεται να μπει σε συζητήσεις με την Σάντερλαντ την ερχόμενη εβδομάδα. Αντιμετωπίζουν όμως ανταγωνισμό από τις Μπράιτον, Λιντς και Πρέστον", είναι η αναφορά για τον Ιρλανδό επιθετικό ενώ για τον πρώην άσο της ΑΕΚ γράφεται το εξής:

"Ο Λέσκοτ, 34 ετών, προπονείται με την ομάδα του Wearside από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και μπορεί να προταθεί και σε αυτόν ένα συμβόλαιο με μικρή χρονική διάρκεια. Ο προπονητής Ντέιβιντ Μόγες, ο οποίος περιορίζεται αυστηρά από τα χρέη της Σάντερλαντ που ανέρχονται στις 140.000.000 λίρες, ήλπιζε επίσης να προσελκύσει τον Φιλ Τζαγκιέλκα της Έβερτον για να ενισχύσει την άμυνά του".

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες ημέρες γράφτηκε πως Σάντερλαντ και Μπενφίκα έδωσαν τα "χέρια" για τη μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη, αλλά η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί λόγω του... Ντέιβιντ Μόγες. Προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη με τον διεθνή κεντρικό μέσο, ο οποίος παραμένει στους Λουζιτανούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Συμφωνία ρεκόρ για Σάμαρη μεταξύ Μπενφίκα και Σάντερλαντ
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ