ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Συμφωνία ρεκόρ για Σάμαρη μεταξύ Μπενφίκα και Σάντερλαντ

Συμφωνία ρεκόρ για Σάμαρη μεταξύ Μπενφίκα και Σάντερλαντ
Σάμαρης-Μπενφίκα

Σάντερλαντ και Μπενφίκα έδωσαν τα "χέρια" για τη μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη, αλλά η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί λόγω του... Ντέιβιντ Μόγες.

Ο γραμματέας της Σάντερλαντ επιβεβαίωσε ότι υπάρχει συμφωνία για τη μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη από την Μπενφίκα στις "μαύρες γάτες" και όλα κρίνονται το προσεχές Σάββατο!

Οι δύο ομάδες έχουν δώσει τα χέρια, όπως δήλωσε ο Μπρετ Μπέικερ στο " Noticias ao Minuto". "Η συμφωνία έχει κλείσει", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του. Οι διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ Σέζαρ Μποαβεντούρα ήταν "έντονες", όπως αναφέρει το δημοσίευμα και λίγο έλειψε να χαλάσουν, με συνέπεια ο Πορτογάλος να μεταβεί στην Αγγλία για να ολοκληρωθεί το deal.

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι τόσο απλά. Η Σάντερλαντ βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και ο Ντέιβινς Μόγες παίζει το... κεφάλι του στην προσεχή αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Γουέστ Μπρομ, σύμφωνα με όλα τα αγγλικά ΜΜΕ. Εάν η Σάντερλαντ νικήσει και εάν η Χαλ του Μάρκο Σίλβα ηττηθεί από την Τσέλσι και η Κρίσταλ Πάλας από την Έβερτον, τότε οι "μαύρες γάτες" θα "ξεκολλήσουν" από τον πάτο και ο Μόγες θα πάρει "ανάσα".

Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρώην προπονητής των Έβερτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Σοθιεδάδ θα απολυθεί και τότε θα ακυρωθεί οποιαδήποτε μεταγραφική συμφωνία έχουν συνάψει οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου, που μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από το κύπελλο από την Μπέρνλι.

Το κόστος, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα " O Jogo", εάν επαληθευτεί το δημοσίευμα, θα είναι το μεγαλύτερο για μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή, αφού θα φτάσει τα 20.000.000 ευρώ! Ο 27χρονος διεθνής μέσος είχε αποκτηθεί από τους "αετούς" το καλοκαίρι του 2014 έναντι 10.000.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό, με την Μπενφίκα να βάζει ρήτρα στο συμβόλαιό του ύψους 45.000.000 ευρώ.

Παρ' όλα αυτά, τον τελευταίο καιρό έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα, αφού κρίνεται περιττός από τον Ρούι Βιτόρια για τον χώρο του κέντρου των πρωταθλητών Πορτογαλίας και γι' αυτό από το καλοκαίρι προσπαθεί να τον παραχωρήσει, με προηγούμενο πιθανό προορισμό τη Ζενίτ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ