PREMIER LEAGUE

Στην Λέστερ για άλλα 4 χρόνια ο Βάρντι!

Στην Λέστερ για άλλα 4 χρόνια ο Βάρντι!

Η Άρσεναλ προσπάθησε να τον αρπάξει από την Λέστερ πληρώνοντας τη ρήτρα αποδέσμευσής του όμως ο Τζέιμι Βάρντι επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ρανιέρι, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο Τζέιμι Βάρντι είπε "όχι" στην Άρσεναλ και συμφώνησε με την Λέστερ για να υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις εβδομαδιαίες αποδοχές του να ανέρχονται στις 100.000 λίρες.

"Η Λέστερ συμφώνησε σήμερα (Πέμπτη) τους εκπροσώπους του Τζέιμι Βάρντι για την επέκταση του συμβολαίου του Άγγλου διεθνούς άσου με τους πρωταθλητές της Premier League για άλλα τέσσερα χρόνια.

Και οι δύο πλευρές ελπίζουν πως αυτή η ανακοίνωση θα βάλει τέλος στη φημολογία για το μέλλον του Τζέιμι και θα επιβεβαιώσει την μακροχρόνια δέσμευσή του με την Λέστερ.

Ο Τζέιμι θα συνεχίσει να επικεντρώνει τις προσπάθειές του για να πετύχει με την εθνική Αγγλίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας. Δεν θα υπάρχει κάποιο επιπρόσθετο σχόλιο είτε από το σύλλογο είτε από τον παίκτη για αυτό το ζήτημα μέχρι την ολοκλήρωση του τουρνουά", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των "αλεπούδων".

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, πέρα από το γεγονός ότι πλήρωνε τη ρήτρα των 20.000.000 λιρών για να σπάσει το συμβόλαιό του, η Άρσεναλ προσέφερε στον 29χρονο επιθετικό καλύτερο συμβόλαιο στον παίκτη (150.000 λίρες την εβδομάδα), με τον Βάρντι να προτιμάει ωστόσο την παραμονή στην ομάδα που τον ανέδειξε θεωρώντας πως θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από το να μετακόμιζε στους Λονδρέζους.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Λέστερ, η Ρεμπέκα Βάρντι εξαπέλυσε σκληρή επίθεση μέσω Twitter σε όσους είχαν κατηγορήσει το σύζυγό της πως ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει την ομάδα του για χάρη της Άρσεναλ (δήλωσε μάλιστα υπερήφανη για αυτόν) ενώ από την πλευρά του ο Γκάρι Λίνεκερ σχολίασε πως αυτή η συμφωνία "είναι σημάδι πίστης από τον Βάρντι και σημάδι φιλοδοξίας από την Λέστερ" που θα πρέπει να χειροκροτηθούν.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ