PREMIER LEAGUE

Σκληρό πόκερ για προπονητή

Σκληρό πόκερ για προπονητή

Διαβάστε τα νεότερα στο θέμα του προπονητή της Λίβερπουλ, γιατί αυτό επηρεάζει και άλλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ όπως την Άστον Βίλα και ποιοι είναι οι υποψήφιοι διάδοχοι του Ρόι Χόντσον στη Γουέστ Μπρομ.

Το θέμα του προπονητή στη Λίβερπουλ είναι η πρώτη είδηση τις τελευταίες μέρες στην Αγγλία.

Ο λόγος είναι πως εκτός των "κόκκινων" στη συγκεκριμένη υπόθεση εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα κι άλλες ομάδες.

Αυτή τη στιγμή μεγάλη μερίδα του αγγλικού Τύπου προβάλλει ως φαβορί τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ της Γουίγκαν. Ο πρόεδρος των "λάτικς", Ντέιβ Γουίλαν, είχε δηλώσει προ δύο ημερών πως ο Μαρτίνεθ έχει πρόταση από τη Λίβερπουλ και πως θέλει να γνωρίζει τι θα γίνει με τον Ισπανό ως τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Ωστόσο, αυτό διαψεύστηκε ανεπίσημα από στελέχη των "κόκκινων".

Παρόλα αυτά το ενδιαφέρον της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ είναι δεδομένο και γι' αυτό αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνέντευξη Τύπου που θα έχει την Τρίτη (29/5) ο Μαρτίνεθ. Ο 38χρονος σε αυτή θα γνωστοποιήσει αν θα παραμείνει στη Γουίγκαν ή όχι, με την Άστον Βίλα να τον διεκδικεί επίσης και να προσπαθεί τις τελευταίες ώρες να κάνει τη ρελάνς για να τον αποκτήσει σύμφωνα με τη "Daily Express".

Την ίδια στιγμή υπάρχει ένας ακόμη προπονητής που έχει συνδεθεί και με τις δύο ομάδες (Λίβερπουλ και Άστον Βίλα). Ο λόγος για τον Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος θα επιθυμούσε να επιστρέψει στη Λίβερπουλ. Ωστόσο, ως τώρα δεν έχει δεχτεί καμία κρούση όπως επιβεβαίωσε και η γυναίκα του μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, σε αντίθεση με τους "χωριάτες", οι οποίοι τον έχουν προσεγγίσει. Να σημειωθεί πως η Βίλα και πέρυσι είχε ενδιαφερθεί για τον Μπενίτεθ, αλλά δεν τον είχε πείσει να αναλάβει τα ηνία της.

Επιπλέον, όσον αφορά τη Λίβερπουλ πολύ ψηλά τις τελευταίες μέρες έχει ανέβει και η περίπτωση του Μπρένταν Ρότζερς της Σουόνσι. Ο ίδιος έχει ήδη απορρίψει μία φορά τους κατόχους του Κάρλινγκ Καπ, αλλά οι διοικούντες του συλλόγου τον πιέζουν για να υπάρξει μία συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

ΦΑΑΝ ΧΑΛ

Ολοένα και πιο κοντά στον Λουίς Φαν Χάαλ φέρεται να βρίσκεται η Λίβερπουλ. Ο Ολλανδός είναι ο πρώτος στόχος για τη θέση του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος και γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να αποκτηθεί. Ο ίδιος θα ήθελε να συνεχίσει ως προπονητής την καριέρα του, όμως, καταλαβαίνει πως είναι μεγάλη ευκαιρία να πάει στους "κόκκινους", έστω και από άλλο πόστο. Σύμφωνα με την "Daily Telegraph" την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε συνάντηση μεταξύ του πρώην τεχνικού της Μπάγερν Μονάχου και του Ίαν Έιρ, διευθύνοντα συμβούλου της Λίβερπουλ, και σύντομα θα ολοκληρωθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η συγκεκριμένη υπόθεση.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Εκτός από τη Λίβερπουλ και την Άστον Βίλα σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται και η Γουέστ Μπρομ μετά τη φυγή του Ρόι Χόντσον για την εθνική Αγγλίας. Οι "μπάγκις" έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος φέρεται να είναι η πρώτη επιλογή. Ωστόσο, η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, αφού ο Ιταλός βρίσκεται στο στόχαστρο και ομάδων της πατρίδας του. Έτσι υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις με μία εξ αυτών να είναι ο Ρέι Γουίλκινς, τον οποίο είχε βοηθό ο Κάρλο Αντσελότι στην Τσέλσι.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ