ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Συναντήθηκαν Χένρι και Μαρτίνεθ

Συναντήθηκαν Χένρι και Μαρτίνεθ
Χένρι Μαρτίνεθ

Διαβάστε τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή της Λίβερπουλ. Ως πρώτο φαβορί προβάλλει ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μετά τη συνάντησή του με τον ιδιοκτήτη των "κόκκινων", οι οποίοι περιμένουν την απάντηση του Λουίς Φαν Χάαλ.

Σε αναζήτηση προπονητή συνεχίζει να βρίσκεται η Λίβερπουλ, με τις ισορροπίες μέρα με τη μέρα να αλλάζουν.

Μέχρι προ δύο ημερών ο Αντρέ Βίλας Μπόας εμφανιζόταν ως το μεγάλο φαβορί, όμως, αυτό ανατράπηκε.

Όχι μόνο η υπόθεση του Πορτογάλου έχει παγώσει, αλλά την Πέμπτη (24/5) συναντήθηκαν στο Μαϊάμι ο Τζον Χένρι (δεξιά στη φωτο), ιδιοκτήτης του συλλόγου, με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ (αριστερά στη φωτο). Ο Ισπανός τεχνικός βρισκόταν σε διακοπές στην Καραϊβική και τις διέκοψε για να περάσει από συνέντευξη.

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ο επικρατέστερος, παρόλο που έχει συμβόλαιο με τη Γουίγκαν. Ο πρόεδρος των "λάτικς", Ντέιβ Γουίλαν, ναι μεν έχει δηλώσει πως θα ήθελε να κρατήσει τον Μαρτίνεθ, όμως, δε φαίνεται να κάνει ό,τι μπορεί επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τα δημοσιεύματα που είχαν βγει πριν λίγο καιρό και ανέφεραν πως οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Ωστόσο, το εμπόδιο στην περίπτωση του Μαρτίνεθ είναι τα χρήματα που θα δοθούν στη Γουίγκαν, τα οποία μπορεί να φτάσουν και τα 3 εκατομμύρια (3,7 εκατομμύρια). Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ο 38χρονος δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος στόχος. Μέσα στις επόμενες ημέρες οι διοικούντες των "κόκκινων" θα έρθουν σε επαφή και με άλλους τεχνικούς, ενώ δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να πάνε στην Αγγλία, για να πείσουν μεταξύ άλλων και τον Μπρένταν Ρότζερς να συζητήσει μαζί τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Εντός των επόμενων ημερών θα ολοκληρωθεί θετικά ή αρνητικά η υπόθεση του Λουίς Φαν Χάαλ. Στον Ολλανδό έχει προταθεί η θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου της Λίβερπουλ και πλέον είναι δικό του θέμα αν θα την αποδεχτεί η όχι. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες έχει συνδεθεί έντονα με τη Λάτσιο, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, και αυτό ίσως ανατρέψει τα ως τώρα δεδομένα.

Πάντως, δεν αποκλείεται το θέμα του διευθυντή ποδοσφαίρου να είναι σε άμεση συνάρτηση με αυτό του προπονητή, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα ήθελε να να έχει ως διευθυντή ποδοσφαίρου τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν και για βοηθό τον Πάκο Αϊεστεράν, πρώην συνεργάτη του Ράφα Μπενίτεθ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ