PREMIER LEAGUE

Σκέφτονται να πληρώνουν τις μετακινήσεις των οπαδών

Σκέφτονται να πληρώνουν τις μετακινήσεις των οπαδών

Την περίπτωση να πληρώνουν τις μετακινήσεις των οπαδών τους στα εκτός έδρας παιχνίδια εξετάζουν οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Διαβάστε ποιος έκανε την πρόταση και ποια ακριβώς είναι αυτή.

Ένα από τα θέματα που απασχολούν την ποδοσφαιρική Αγγλία αυτές τις μέρες είναι η επιστροφή στην Άρσεναλ μεγάλου μέρους των εισιτηρίων που πήρε η Μάντσεστερ Σίτι ως φιλοξενούμενη.

Αυτό έγινε λόγω των εξωφρενικών τιμών που αποφάσισαν να βάλουν στα εισιτήρια των φιλοξενούμενων οι "κανονιέρηδες", οι οποίοι ζητούν 62 λίρες!

Λίγες μέρες μετά από αυτή την είδηση το goal.com αποκαλύπτει πως ο Τόνι Σκόουλς, εκτελεστικός διευθυντής της Στόουκ, πρότεινε σε συνεδρίαση της λίγκας να πληρώνουν οι ομάδες τα έξοδα μεταφοράς των οπαδών. Υπολογίζεται πως αυτά μπορούν να φτάσουν μέχρι τις 800.000 λίρες (περίπου 1 εκατ. ευρώ) για κάθε μία, αλλά το πιο λογικό είναι να κυμαίνονται στις 500.000 λίρες.

Αυτή τη στιγμή περίπου το 95% των εκτός έδρας εισιτηρίων διατίθεται τα τελευταία 15 χρόνια, αλλά οι άνθρωποι της Πρέμιερ Λιγκ θεωρούν πως είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί αυτό το κλίμα. "Είναι ένα υγιές επίπεδο και θέλουμε να το κρατήσουμε έτσι" είπε μία πηγή.

Επιπλέον, αυτό που αρχικά έπεσε στο τραπέζι είναι τα εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους να μην ξεπερνούν την τιμή του φθηνότερου εισιτηρίου των γηπεδούχων.

Τέλος, πηγές από τη λίγκα ισχυρίζονται πως η πρόταση της Στόουκ είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο, αλλά εξετάζεται το πώς θα μπορούσαν να οι ομάδες να εξυπηρετούν τους οπαδούς τους με δωρεάν πούλμαν.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ