PREMIER LEAGUE

Σέλουκ: "Ο Γκουαρδιόλα νομίζει ότι είναι Θεός, σαν σκυλιά οι παίκτες"

Σέλουκ: "Ο Γκουαρδιόλα νομίζει ότι είναι Θεός, σαν σκυλιά οι παίκτες"

Ο Ντμίτρι Σέλουκ επιτέθηκε ξανά στον Πεπ Γκουαρδιόλα για το θέμα του αποκλεισμού του Γιαγιά Τουρέ από τη Μάντσεστερ Σίτι και και τον αποκάλεσε ειρωνικά ακόμα και "Θεό".

Νέα σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Ντμίτρι Σέλουκ, μάνατζερ του Γιαγιά Τουρέ, εναντίον του Πεπ Γκουαρδιόλα, λόγω του αποκλεισμού του πελάτη του από τις αποστολές της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ουκρανός ατζέντης είχε διαμαρτυρηθεί έντονα και είχε προσβάλλει τον Καταλανό τεχνικό για την απουσία του Τουρέ από την ευρωπαϊκή λίστα και ο προπονητής των "πολιτών" αποφάσισε ως αντίποινα να μην χρησιμοποιεί τον μέσο από την Ακτή Ελεφαντοστού, μέχρι να απολογηθεί δημόσια ο Σέλουκ.

"Πεπ Γκουαρδιόλα... Σκέφτεται μόνο τον εαυτό του. Νομίζει ότι είναι ήδη ο Θεός. Κατέκτησε πολλούς τίτλους στην Μπαρτσελόνα, αλλά και ο Γιαγιά κατέκτησε τους ίδιους τίτλους με την Μπαρτσελόνα. Ο Πεπ νομίζει ότι τώρα που έχει κατακτήσει τα πάντα, μπορεί να κάνει ότι θέλει", δήλωσε ο Σέλουκ στο "BBC World Football".

Ο ιδιόρρυθμος ατζέντης συνέχισε την επίθεση ορμώμενος από την αποπομπή και του Τζο Χαρτ από τον σύλλογο: "Για μένα, πολλά περίεργα πράγματα γίνονται στη Μάντσεστερ Σίτι, επειδή ο Γιαγιά έπαιζε για πολλά χρόνια, ο Χαρτ έπαιζε για πολλά χρόνια και δεν ξέρω, ο Βίνσεντ Κόμπανι έπαιζε πολλά χρόνια και τώρα έρχεται ο νέος προπονητής και λέει 'ΟΚ, τώρα αυτοί οι παίκτες έξω σαν τα σκυλιά'".

Ο Γκουαρδιόλα είχε τονίσει σε συνέντευξη Τύπου ότι ο Σέλουκ θα πρέπει να σταματήσει να μιλάει για να επιστρέψει στις αποστολές ο Τουρέ, ωστόσο ο έμπειρος ατζέντης απάντησε: "Ο καθένας μπορεί να μιλάει για ό,τι επιθυμεί. Είμαστε μία ανοιχτή χώρα. Γεννήθηκα στη Ρωσία, στο κομμουνιστικό καθεστώς και γνωρίζω πότε δεν είναι δυνατό να πεις κάτι. Λυπάμαι, τώρα είμαι στην Ευρώπη, στην Αγγλία. Ο Γκουαρδιόλα, εάν θέλει να ζει σε μία χώρα που δεν είναι δυνατό να λες κάτι, πρέπει να αλλάξει χώρα".

Όσο για το μέλλον του 33χρονου πρώην άσου του Ολυμπιακού, ο Σέλουκ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι τον Ιανουάριο θα υπογράψει προσύμφωνο με άλλη μεγάλη ομάδα: "Είμαι βέβαιος ότι σε δύο μήνες θα έχουμε πολλές προσφορές. Ήδη έχω μερικές για τον Γιαγιάν. Μπορεί να παίζει για 5-6 χρόνια χωρίς πρόβλημα. Είμαι βέβαιος ότι μερικές ομάδες σε Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία θα τον θέλουν. Ήδη ομάδες από τις ΗΠΑ και την Κίνα έχουν προσκαλέσει τον Γιαγιά, αλλά νομίζω ότι θα παίξει στην Ευρώπη για πολλά χρόνια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γκουαρδιόλα: "Εκτός ομάδας ο Τουρέ μέχρι να ζητήσει συγγνώμη ο μάνατζέρ του"
Σέλουκ: "Ο Γκουαρδιόλα αποκάλεσε σκ@τ@ ομάδα τη Σίτι"
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ