ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Εκτός ομάδας ο Τουρέ μέχρι να ζητήσει συγγνώμη ο μάνατζέρ του"

Γκουαρδιόλα: "Εκτός ομάδας ο Τουρέ μέχρι να ζητήσει συγγνώμη ο μάνατζέρ του"

Ο τεχνικός τη Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε συνέχεια στην άτυπη κόντρα με τον Ντμίτρι Σέλουκ, αποκαλύπτοντας πως ο Γιαγιά Τουρέ δεν θα αγωνίζεται έως ότου ζητήσει συγγνώμη ο Ουκρανός μάνατζερ για τα απαξιωτικά σχόλια!

Η απόφαση του Πεπ Γκουαρδιόλα να αφήσει εκτός ευρωπαϊκής λίστας τον Γιαγιά Τουρέ είχε προκαλέσει την αντίδραση του μάνατζέρ του, Ντμίτρι Σέλουκ, ο οποίος χρησιμοποίησε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον Καταλανό τεχνικό.

"Εάν κατακτήσει το Champions League φέτος τότε θα ταξιδέψω στην Αγγλία και θα πω στην τηλεόραση ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Εάν όμως η Σίτι δεν κατακτήσει το Champions League τότε εύχομαι ο Πεπ να έχει τα @ρχ... να πει ότι είχε άδικο που ταπείνωσε έναν σπουδαίο παίκτη όπως ο Γιαγιά", είχε δηλώσει ο Ουκρανός μάνατζερ.

Όμως, όπως φαίνεται, όσα δήλωσε ο Σέλουκ "κόστισαν" στον Γιαγιά Τουρέ, αν κρίνουμε απ' τις δηλώσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι των "πολιτών" με τη Σουόνσι για το League Cup Αγγλίας. Ο 45χρονος τεχνικός τόνισε πως ο Ιβοριανός μέσος τίθεται εκτός πλάνων έως ότου ο Σέλουκ βγει δημόσια και ζητήσει συγγνώμη για τα λεγόμενά του.

"Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να τον αφήσω εκτός Champions League. Πολύ δύσκολο επειδή γνωρίζω πως είναι πολύ καλό παιδί και καλός παίκτης. Όπως ήταν επίσης δύσκολο να αφήσω εκτός και τον Αλέις Γκαρσία. Όμως η λίστα είναι λίστα. Αλλά, απ' την ημέρα που ο μάνατζέρ του προχώρησε σ' αυτές τις δηλώσεις ο Γιαγιά έχει τεθεί εκτός ομάδας.

Μόνο αν ο κύριος Ντμίτρι Σέλουκ βγει δημόσια και ζητήσει συγγνώμη απ' την Μάντσεστερ Σίτι, απ' τους συμπαίκτες του Τουρέ κι απ' τον προπονητή, θα επιστρέψει στην ομάδα και θα έχει τις ίδιες πιθανότητες με τους υπόλοιπους να αγωνιστεί. Κι αυτό γιατί δεν ανέχομαι ως προπονητής κάθε φορά που ένας παίκτης δεν παίζει ο μάνατζέρ του να βγαίνει στα media και να μιλάει.

Ξέρω πόσο πολύ αγαπάει ο Ντμίτρι τον Γιαγιά Τουρέ. Αν τον αγαπάει πραγματικά ας το δείξει, βγαίνοντας και ζητώντας συγγνώμη. Δεν μπορώ να φανταστώ στην εποχή μου να έβγαινε κάποιος μάνατζερ και να καταφερόταν εναντίον του Γιόχαν Κρόιφ. Ίσως έτσι είναι η νέα εποχή. Όμως εγώ είμαι... παλαιών αρχών", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα.

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις του:

Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση του ιδιόρρυθμου Ουκρανού μάνατζερ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Ο Γκουαρδιόλα ταπείνωσε τον Τουρέ"
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ