PREMIER LEAGUE

Ρανιέρι: "Αργήσαμε να παίξουμε"

Ρανιέρι: "Αργήσαμε να παίξουμε"

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι παραδέχτηκε πως η Λίβερπουλ έφτασε δίκαια στη νίκη κόντρα στην ομάδα του, τονίζοντας πως η Λέστερ εμφανίστηκε πολύ νευρική στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του "Anfield".

Η φετινή Boxing Day δεν έφερε γούρι στη Λέστερ καθώς όχι μόνο ηττήθηκε από τη Λίβερπουλ στο "Anfield" (δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα μετά το 2-5 από την Άρσεναλ τον Οκτώβριο) αλλά δεν κατάφερε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν να μη βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε ματς της Premier League.

Τι ήταν αυτό που έφταιξε για τις "αλεπούδες" και ήρθε το 1-0 για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ; "Ξεκινήσαμε να παίζουμε πολύ αργά. Η Λίβερπουλ πίεσε από την αρχή και για αυτό το λόγο άξιζε τη νίκη", επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου ο Ιταλός τεχνικός, και πρόσθεσε:

Ρανιέρι: "Αργήσαμε να παίξουμε"

"Έδειξαν πολύ καλό χαρακτήρα και εμείς προσπαθήσαμε να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας αλλά ίσως παραήμασταν νευρικοί για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι. Δημιουργήσαμε δύο με τρεις ευκαιρίες, όχι όμως κάποια κλασική. Εκείνοι πέτυχαν ένα ωραίο γκολ".

Ρανιέρι: "Αργήσαμε να παίξουμε"

Ερωτηθείς για το λόγο που έκανε αλλαγή τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του (και του πρωταθλήματος) Τζέιμι Βάρντι, μετά το γκολ του Μπεντεκέ, υποστήριξε πως ο παίκτης ταλαιπωρούταν από πυρετό και για αυτό αναγκάστηκε να τον βγάλει από το παιχνίδι.

Σημειώνεται πως η ήττα στο Μέρσεϊσαϊντ δεν κόστισε στην Λέστερ, η οποία παραμένει πρωτοπόρος μετά και την 18η αγωνιστική εκμεταλλευόμενη το διασυρμό με 4-0 της Άρσεναλ στην έδρα της Σαουθάμπτον .

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ