PREMIER LEAGUE

"Ψηφίζει" Μουρίνιο για Μ. Γιουνάιτεντ ο Ανρί

"Ψηφίζει" Μουρίνιο για Μ. Γιουνάιτεντ ο Ανρί

Ο Τιερί Ανρί προέτρεψε με δηλώσεις του τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να λύσει τη συνεργασία της με τον Φαν Χάαλ και να πάρει στη θέση του τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα επί εποχής Φαν Χάαλ, ο Μουρίνιο παραμένει χωρίς ομάδα από τον Δεκέμβριο οπότε στο μυαλό του Τιερί Ανρί μία είναι η λύση για να βρουν την... υγειά τους οι "κόκκινοι διάβολοι" και να επιστρέψουν στα μονοπάτια των επιτυχιών: ο Ζοζέ Μουρίνιο.

"Ο σύλλογος ψάχνει απεγνωσμένα για επιτυχία και ο Μουρίνιο μπορεί να το εγγυηθεί αυτό, παρά τα όσα συνέβησαν στην Τσέλσι τη φετινή σεζόν", υποστήριξε ο Γάλλος πρώην άσος της Άρσεναλ μέσω αρθρογραφίας του στην "Sun", και συνέχισε:

"Παραμένει ένας εκπληκτικός προπονητής και η Γιουνάιτεντ επιβάλλεται να κάνει κάτι επειδή με δεν υπάρχει πρόοδος με τον Φαν Χάαλ.

"Ψηφίζει" Μουρίνιο για Μ. Γιουνάιτεντ ο Ανρί

Εάν η Μάντσεστερ Σίτι συμφωνήσει με τον Πεπ Γουαρδιόλα και ένας εκ των Ντιέγκο Σιμεόνε ή Χόρχε Σαμπαόλι πάει στην Τσέλσι, κάτι που είναι πιθανό αυτό το καλοκαίρι, πρέπει να αντιδράσει η Γιουνάιτεντ.

Δεν μπορούν να συνεχίσουν έτσι. Κάποιοι οπαδοί θέλουν να φύγει τώρα Φαν Χάαλ και είναι αυτοί οι άνθρωποι που τελικά θα αποφασίσουν για την τύχη του".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ