PREMIER LEAGUE

Πρόστιμο σε Μπέιλ από την Τότεναμ

Πρόστιμο σε Μπέιλ από την Τότεναμ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ απουσίασε και δεύτερη ημέρα από προπόνηση της ομάδας του και η Τότεναμ εξετάζει το ενδεχόμενο να του επιβάλλει πρόστιμο. "Θα γίνει η μεταγραφή του στη Ρεάλ με ποσό-ρεκόρ", αποκάλυψε ο Βίλας-Μπόας.

"Εμπλέκεται σε μία τεράστια μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης και σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί, του ευχόμαστε τα καλύτερα.

Το γεγονός όμως ότι δεν έχει εμφανιστεί στις δύο τελευταίες προπονήσεις δεν συνιστά σωστή συμπεριφορά, δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των "σπιρουνιών", ο οποίος εξέφρασε πάντως την άποψη πως η μετακίνηση του παίκτη στη Ρεάλ θα γίνει πολύ σύντομα.

"Μπορεί να γίνει πολύ σύντομα. Είναι μία ονειρεμένη κίνηση για αυτόν. Αυτή η μεταγραφή μπορεί να γίνει με διαφορτικό τρόπο... αλλά η Τότεναμ το πιθανότερο είναι πως θα αποδεχτεί την πιο πολυδάπανη μετακίνηση στην ιστορία του ποδοσφαίρου".

Πρόστιμο σε Μπέιλ από την Τότεναμ

Το εντυπωσιακό είναι πάντως ότι παρά το γεγονός πως είναι ανενεργός εδώ και καιρό με την Τότεναμ, ο 24χρονος Ουαλός σούπερ σταρ δέχτηκε την Τετάρτη κλήση από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για τα ματς με ΠΓΔΜ και Σερβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ