PREMIER LEAGUE

Πίσω στο "Νησί" ο Φάμπρεγκας

Πίσω στο "Νησί" ο Φάμπρεγκας

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Σεσκ Φάμπρεγκας είναι κοντά στο να επιστρέψει στην Αγγλία, αφού υπάρχουν πολλές ομάδες που ερίζουν για την απόκτησή του.

Αν και ο Γιόσεπ Μπερτομέου τόνιζε πως ο Σεσκ Φάμπρεγκας δεν είναι προς πώληση και πως θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, εντούτοις ο βρετανικός Τύπος δεν συμμερίζεται την άποψή του και αναφέρει πως θα επιστρέψει πίσω στην Αγγλία, με το πωλητήριό του να ανέρχεται τουλάχιστον στα 50 εκ. ευρω

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν φέρεται έτοιμη να μπει στο κυνήγι της απόκτησής του, με τις Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι να επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους αυτό το καλοκαίρι και ετοιμάζονται να... απλώσουν τα εκατομμύριά τους στην Μπαρτσελόνα για να τον αγοράσουν.

Η πρώην ομάδα του Φάμπρεγκας, η Άρσεναλ, φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για να τον κάνει εκ νέου "κανονιέρη", όμως θα έχει ισχυρό ανταγωνισμό.

Όπως και να 'χει, ο Ισπανός διεθνής μέσος βλέπει την πόρτα της εξόδου από το "Καμπ Νόου" και η επιστροφή του στην Πρέμιερ Λιγκ φέρεται να είναι κοντά.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ