PREMIER LEAGUE

Πήρε Σολδάδο η Τότεναμ

Πήρε Σολδάδο η Τότεναμ

Τη συμφωνία της με τη Βαλένθια για τον Ρομπέρτο Σολδάδο ανακοίνωσε επίσημα η Τότεναμ. Τετραετές συμβόλαιο θα υπογράψει ο Ισπανός γκολτζής, με το ποσό της μεταγραφής του να αποτελεί ρεκόρ για τα "σπιρούνια".

Ο Ρομπέρτο Σολδάδο θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να φοράει τα ασπρόμαυρα, όχι όμως για λογαριασμό της Βαλένθια αλλά για την Τότεναμ.

Η διοίκηση των Λονδρέζων ανακοίνωσε επίσημα το μεσημέρι της Πέμπτης (1/8) το οριστικό deal με τις "νυχτερίδες" για την απόκτηση του 28χρονου διεθνούς Ισπανού στράικερ, και το μόνο που απομένει πριν υπογράψει το 4ετές συμβόλαιό του είναι να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί την Παρασκευή.

Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για την Τότεναμ, με τον Σολδάδο να προέρχεται από τρεις εξαιρετικές σεζόν στην Πριμέρα Ντιβισιόν, έχοντας απολογισμό 80 τερμάτων σε 146 συμμετοχές με τη Βαλένθια (30 γκολ σε 46 ματς πέρυσι), ενώ άκρως ικανοποιητικά ήταν και τα νούμερά του στην προηγούμενη ομάδα του, Χετάφε (29 γκολ σε 60 ματς).

Πήρε Σολδάδο η Τότεναμ

Ο Σολδάδο είναι επίσης 11 φορές διεθνής με την Εθνική Ισπανίας (6 γκολ) με τις πιο πρόσφατες συμμετοχές του να είναι στο τελευταίο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, ενώ η μεταγραφή του θα κοστίσει 26.000.000 λίρες στην Τότεναμ και θα αποτελέσει ποσό ρεκόρ στην ιστορία των "σπιρουνιών".

Το αμέσως προηγούμενο ρεκόρ της Τότεναμ ήταν -πριν από έναν μήνα- με την απόκτηση του Παουλίνιο από την Κορίνθιανς έναντι 17.000.000 λιρών ενώ να σημειωθεί πως ο Ισπανός επιθετικός συνιστά την τρίτη καλοκαιρινή προσθήκη για την ομάδα του Αντρέ Βίλας-Μπόας καθώς έχει αποκτηθεί ενδιάμεσα και ο Τσαντλί από τη Τβέντε.

Πήρε Σολδάδο η Τότεναμ

Η ανακοίνωση για Σολδάδο μέσα από το Twitter των Τότεναμ & Βαλένθια:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ