PREMIER LEAGUE

Οι κακές συνήθειες του Αντεμπαγιόρ στην Κρίσταλ Πάλας

Οι κακές συνήθειες του Αντεμπαγιόρ στην Κρίσταλ Πάλας

Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ πήγαινε στην προπόνηση της Κρίσταλ Πάλας με καφέ και γλυκό στο χέρι. Τι δήλωσε ο άλλοτε συμπαίκτης του, Μπρέντε Χάνγκελαντ.

Τις συνήθειες του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ έφερε στη δημοσιότητα ο άλλοτε συμπαίκτης του στην Κρίσταλ Πάλας, Μπρέντε Χάνγκελαντ, αποδεικνύοντας ότι ο Τογκολέζος είναι απ' τους πιο τεμπέληδες ποδοσφαιριστές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Είναι βέβαιο ότι οι παρακάτω λόγοι είναι εκείνοι που δεν του επέτρεψαν ποτέ να κάνει την καριέρα που όλοι προσδοκούσαν όταν ήταν νεότερος. Πώς να πετύχεις όταν πηγαίνεις στην προπόνηση με καφέ και γλυκά;

"Όταν είχαμε γυμναστήριο, εκείνος εμφανιζόταν με καφέ και μάφιν στο χέρι και καθόταν να μας βλέπει. Πληρωνόταν απ' τη Μάντσεστερ Σίτι, την Τότεναμ και την Κρίσταλ Πάλας ταυτόχρονα κι αυτός αντί να δουλεύει μαζί μας, καθόταν κι έπινε καφέ. Τόσο τεμπέλης.

'Δεν βλέπω την ώρα να τελειώσει το παιχνίδι. Είμαι τόσο πεινασμένος. Μήπως γνωρίζεις κάποιο καλό εστιατόριο;', μου είχε πει όταν ήμασταν συμπαίκτες", ήταν τα λόγια του 35χρονου αμυντικού.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ