PREMIER LEAGUE

Ο Ρότζερς "κατσαδιάζει" τον Στέρλινγκ

Ο Ρότζερς "κατσαδιάζει" τον Στέρλινγκ
Ρότζερς

Ο προπονητής της Λίβερπουλ φαίνεται να έχει μαζεμένα κάποια παράπονα από το νέο αστέρι της ομάδας, Ραχίμ Στέρλινγκ και να μην σκέφτεται καθόλου την κάμερα που τους ακολουθεί. Διαβάστε αναλυτικά.(video)

Με το αγαπημένο παιδί της εξέδρας τα έβαλε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς καθώς δεν δίστασε να του "τα ψάλλει" καθώς τους ακολουθούσε κάμερα της ομάδας.

Το βίντεο γυρίζεται στα πλαίσια ενός ντοκιμαντέρ, έξι επεισοδίων, το οποίο ακολουθεί την Λίβερπουλ και θα δείχνει σκηνές της καλοκαιρινής προετοιμασίας αλλά και από την καθημερινότητα της ομάδας.

Τι και αν ο Στέρλινγκ έχει μπει με τις εμφανίσεις του στις καρδιές των οπαδών, ο Ρότζερς αν και ήξερε ότι τους καταγράφει κάμερα για το ντοκιμαντέρ της ομάδας, δεν δίστασε να κατσαδίασει τον Στέρλινγκ που όπως φαίνεται του αντιμιλήσε.

Χαρακτηριστικά του λέει:

"Πρέπει να βελτιώσεις την συμπεριφορά σου. Είπες σε μένα "ήρεμα" πάλι όταν σου είπα κάτι, θα σε βάλω στο πρώτο αεροπλάνο και θα σε στείλω πίσω"

Όταν ο παίκτης πήγε να υπερασπιστεί τον εαυτό του ο προπονητής συνέχισε:

" Ξέρεις τι είπες, και εγώ ξέρω τι είπες. Θα σε βάλω στο πρώτο αεροπλάνο της επιστροφής"

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει διχάσει τους οπαδούς της ομάδας που άλλοι δεν βλέπουν με καλό τρόπο την κατσάδα του επόμενου "αστεριού" τους, και οι υπόλοιποι δίνουν τα εύσημα στον προπονητή για την πειθαρχία που προσπαθεί να επιβάλει στους παίκτες.

Πάντως ο πιτσιρικάς μαθαίνει να μην τα βάζει με τον προπονητή του.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ