PREMIER LEAGUE

Ο γκαφατζής Μπόρουτς και η... παρέα του!

Ο γκαφατζής Μπόρουτς και η... παρέα του!

O Άρτουρ Μπόρουτς βίωσε τον εφιάλτη της γελοιοποίησης κόντρα στην Άρσεναλ όμως δεν είναι ο μόνος. Δείτε 10 επικά γκολ στα οποία οι γκολκίπερ έδωσαν... ρεσιτάλ όπως τα επέλεξε αγγλικό μέσο. Από τον Χιγκίτα ως τον... Χαρτ!

Η Σαουθάμπτον πήγε στο "Emirates" για να χτυπήσει στα ίσα το ματς με την πρωτοπόρο Άρσεναλ και ίσως να τα κατάφερνε αν δεν είχε σε τόσο άσχημη βραδιά τον Άρτουρ Μπόρουτς.

Ο γκολκίπερ των "αγίων" ήταν ουσιαστικά ο άνθρωπος που την καταδίκασε σε ήττα καθώς στην προσπάθειά του να κάνει ντρίμπλα με διαδοχικές προσποιήσεις στον Ζιρού κατάφερε να χάσει τη μπάλα, για να γίνει το 1-0 και να μπουν οι βάσεις για τη νίκη των "κανονιέρηδων".

Ο γκαφατζής Μπόρουτς και η... παρέα του!

Σαν να μην έφτανε αυτό, το μαρτύριο για τον 33χρονο Πολωνό κίπερ κράτησε σε όλο το ματς, με τους φίλους των Λονδρέζων να έχουν διάθεση να τον "πικάρουν" αποθεώνοντάς τον κάθε φορά που έφτανε η μπάλα στα πόδια του (!), ως το τελικό σφύριγμα.

Αν υπάρχει κάποιος από τον οποίο θα μπορούσε να παρηγορηθεί αυτός είναι σίγουρα ο Μανουέλ Αλμούνια, ο οποίος δέχτηκε απίστευτο γκολ στο Γουότφορντ-Μπόλτον (Τσάμπιονσιπ) αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ η Daily Mail φρόντισε να τον βγάλει από τη... δύσκολη θέση, φιλοξενώντας ένα θέμα με 10 ματς στα οποία οι γκολκίπερ έγραψαν... ιστορία.

Οι γκαφατζήδες γκολκίπερ που επέλεξε η "Daily Mail":

Άρτουρ Μπόρουτς (Άρσεναλ - Σαουθάμπτον)

Μανουέλ Αλμούνια: (Γουότφορντ - Μπόλτον, το γκολ στα 12'' του video)

Ρενέ Χιγκίτα (Κολομβία - Καμερούν)

Μάσιμο Ταΐμπι (Μ. Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον, το γκολ στο 1' 35'')

Πολ Ρόμπινσον (Αγγλία - Κροατία)

Τιμ Φλάουερς (Μπλάκμπερν - Λίβερπουλ)

Πίτερ Ένκελμαν (Άστον Βίλα - Μπέρμιγχαμ)

Φαμπιάν Μπαρτέζ (Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Ντέιβιντ Σίμαν (Σαραγόσα - Άρσεναλ)

Τζο Χαρτ (Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ