PREMIER LEAGUE

Ο 86χρονος οπαδός της Έβερτον που συγκινεί όλους τους Άγγλους

Ο 86χρονος οπαδός της Έβερτον που συγκινεί όλους τους Άγγλους

Το νέο διαφημιστικό σποτ της Premier League κάνει θραύση στο Νησί (και όχι μόνο) χάρη στον 86χρονο οπαδό της Έβερτον, Billy Ingham, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε αυτό. Διαβάστε την εκπληκτική ιστορία του (video).

Η διοργανώτρια αρχή της Premier League επέλεξε να στηρίξει την τελευταία διαφημιστική της καμπάνια σε έναν άνθρωπο που έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι και δικαιώθηκε.

Ο 86χρονος Billy Ingham ο οποίος πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση που δείχνει με πόση μεγάλη θρησκευτική ευλάβεια προσεγγίζουν οι Άγγλοι φίλαθλοι το γήπεδο, κατάφερε να προκαλέσει τεράστια συγκίνηση στον κόσμο και να κάνει το όνομά του να συζητιέται εδώ και αρκετές ημέρες.

Ο 86χρονος οπαδός της Έβερτον που συγκινεί όλους τους Άγγλους

Ποιος είναι όμως ο ηλικιωμένος αυτός οπαδός της Έβερτον και πόσο στενή είναι η σχέση του με το "Γκούντισον Παρκ";

Στο ερώτημα αυτό έδωσε την απάντηση η τοπική εφημερίδα του Λίβερπουλ "Liverpool Echo", η οποία πήρε συνέντευξη από τον Billy Ingham, παρουσιάζοντας την άκρως συγκινητική ιστορία του.

Όπως αποκαλύπτει το εν λόγω μέσο, κάνει το δρομολόγιο Kirkby-Goodison Park από τα 17 του χρόνια και δεν χάνει ποτέ εντός έδρας ματς των "ζαχαρωτών", δεν ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του που ήταν Λίβερπουλ ενώ μόλις πέρυσι έχασε την αγαπημένη του σύντροφο, την οποία μπορεί να δει κανείς σε φωτογραφία κατά τη διάρκεια του σποτ.

Ο 86χρονος οπαδός της Έβερτον που συγκινεί όλους τους Άγγλους

"Μιλάω πάντα για τη φωτογραφία της. Κάθε φορά που πήγαινα να δω ένα ματς, φορούσα το παλτό και το κασκόλ μου και εκείνη έλεγε "Έβερτον, Έβερτον".

Όταν επέστρεφα, με ρωτούσε πάντα ποιο ήταν το σκορ στο ματς, παρόλο που άκουγε το παιχνίδι στο ραδιόφωνο.

Εάν είχαμε χάσει έλεγε "Εντάξει, δεν μπορούν να νικούν κάθε φορά", αποκάλυψε στη συνέντευξή του ο συνταξιούχος κατασκευαστής λεβήτων, ο οποίος εξομολογήθηκε κάτι άκρως ενδιαφέρον για την πρώτη τους γνωριμία.

"Όταν φλερτάραμε κατά τη διάρκεια ενός χορού μου είπε "Μπορώ να έρθω και εγώ στο γήπεδο; Εκείνες όμως τις ημέρες, ποτέ δεν πήγαινες στο γήπεδο με μία γυναίκα.

Ο 86χρονος οπαδός της Έβερτον που συγκινεί όλους τους Άγγλους

Τελικά υπέκυψα και την πήρα μαζί μου, έτσι έγινε οπαδός της Έβερτον".

Όσο για το πως έγινε ο ίδιος υποστηρικτής των "μπλε" και όχι των "κόκκινων" του Λίβερπουλ, ο 86χρονος δήλωσε:

"Παρακολούθησα τρία ματς της Λίβερπουλ και τρία της Έβερτον για να πάρω την απόφασή μου, διάλεξα τους μπλε επειδή έπαιζαν καλύτερο ποδόσφαιρο".

Εβδομήντα χρόνια αργότερα ο κύριος Ingham εξακολουθεί να έχει το ίδιο φλογερό πάθος για την αγαπημένη του ομάδα όπως και όταν ήταν έφηβος:

"Πιστεύω ότι θα είναι μία καλή σεζόν για την Έβερτον. Είδα τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην τηλεόραση όταν ήταν τεχνικός της Γουίγκαν και μου αρέσει πολύ ο τρόπος που μιλάει".

Ο 86χρονος οπαδός της Έβερτον που συγκινεί όλους τους Άγγλους

Από την πλευρά της, η 47χρονη κόρη του Janet Lees από το Μπράντφορντ, παραδέχτηκε πως ήταν άκρως συγκινητικό για την οικογένειά το γεγονός πως στο διαφημιστικό σποτ της Premier League φαινόταν και η εικόνα της μητέρας της, που έφυγε πέρυσι από τη ζωή.

Ο 86χρονος Billy Ingham στο νέο σποτ για την Premier League:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ