PREMIER LEAGUE

Ο Χάρι Κέιν έκανε ρεζίλι τον Μόργκαν

Ο Χάρι Κέιν έκανε ρεζίλι τον Μόργκαν

Ο Χάρι Κέιν όχι μόνο έστειλε στα ουράνια τους οπαδούς της Τότεναμ με τα γκολ κόντρα στην Άρσεναλ αλλά έφερε σε αμήχανη θέση τον διάσημο φαν των "κανονιέρηδων", Πιρς Μόργκαν. Διαβάστε το story.

"Ήταν το πρώτο μου ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου και να πάρουμε τη νίκη με αυτό τον τρόπο ήταν κάτι το εκπληκτικό.

Πιθανότατα δεν θα κοιμηθώ απόψε", έλεγε μετά το ντέρμπι του "White Hart Lane" ο Χάρι Κέιν, ο οποίος με τα δύο γκολ που σημείωσε χάρισε στην Τότεναμ μία σπουδαία νίκη (από βαθμολογική και ψυχολογική άποψη) κόντρα στη συμπολίτισσα Άρσεναλ.

Πέρα πάντως από την ανείπωτη χαρά που προσέφερε στους φίλους των "σπιρουνιών" ο 21χρονος Άγγλος φορ κέρασε... φαρμάκι και τον Πιρς Μόργκαν, με τον γνωστό δημοσιογράφο και διάσημο φαν της Άρσεναλ να "ανοίγεται" μετά το γκολ του Εζίλ και τελικά να "εκτίθεται".

"Ο Χάρι Κέιν δεν θα είχε θέση ούτε στον πάγκο μας", ήταν το πρώτο του "φαρμακερό" σχόλιο κατά της Τότεναμ ενώ στο ημίχρονο του ντέρμπι που βρήκε την Άρσεναλ να προηγείται με 1-0, έσταζε μέλι για τον Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Χάρι Κέιν έκανε ρεζίλι τον Μόργκαν

"Σπουδαίο πρώτο ημίχρονο. Επικίνδυνοι στην επίθεση, συμπαγείς στην άμυνα. Η Τότεναμ δείχνει μέτρια ως συνήθως. Ο Βενγκέρ έχει αλλάξει εντελώς τις τακτικές του στα μεγάλα παιχνίδια. Πολύ λιγότερη κατοχή τώρα, πολύ καλύτερος έλεγχος. Μου αρέσει".

Μία ώρα όμως αργότερα οι σκέψεις και τα συναισθήματά του ήταν εντελώς διαφορετικά, με τον οργισμένο πλέον Πιρς Μόργκαν να γράφει στο Twitter:

"Ο Βενγκέρ μόλις κατηγόρησε τους διαιτητές; Πόσο εξευτελιστικό. Ένα δεύτερη τη τάξει τρόπαιο μέσα σε 10 χρόνια και 6η θέση φέτος στο πρωτάθλημα.

Ο Χάρι Κέιν έκανε ρεζίλι τον Μόργκαν

Εγώ θα έφερνα αύριο τον Γιούργκεν Κλοπ στην Άρσεναλ. Νέος, δυναμικός και έχει κατακτήσει 2 τίτλους στη Bundesliga. Έτοιμος για μία νέα πρόκληση".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ