PREMIER LEAGUE

Ο Βάρντι φέρνει χρήμα στην... Φλίτγουντ Τάουν!

Ο Βάρντι φέρνει χρήμα στην... Φλίτγουντ Τάουν!

Ο Τζέιμι Βάρντι είναι μία ανάσα από το να υπογράψει συμβόλαιο με την Άρσεναλ και αν γίνει αυτό θα πανηγυρίσει και η... Φλίτγουντ Τάουν. Διαβάστε αναλυτικά.

Η έντονη φημολογία που θέλει τον Τζέιμι Βάρντι να βρίσκεται μία ανάσα από το να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ έχει εξαγριώσει τους φίλους της Λέστερ όμως την ίδια ώρα οι οπαδοί μίας άλλης ομάδας πανηγυρίζουν για αυτή την εξέλιξη.

Πρόκειται για εκείνους της Φλίτγουντ Τάουν, της ομάδας από την οποία η Λέστερ απέκτησε τον Άγγλο επιθετικό το 2012, με την αγγλική "Sun" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως σε περίπτωση μεταγραφής του στους "κανονιέρηδες" του Βενγκέρ θα ωφεληθεί οικονομικά και η ομάδα της League 1.

Ο Βάρντι φέρνει χρήμα στην... Φλίτγουντ Τάουν!

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι "αλεπούδες" είχαν δεχτεί τότε να μπει όρος στο συμβόλαιο που επέτρεπε στη Φλίτγουντ Τάουν να έχει ποσοστό μεταπώλησης, κάτι που σημαίνει πως από τις 20.000.000 λίρες που θα μπουν στα ταμεία των πρωταθλητών Αγγλίας (αυτή είναι η ρήτρα αποδέσμευσης που θα πληρώσει η Άρσεναλ), το ποσό των 6.800.000 λιρών θα καταλήξει στην προηγούμενη ομάδα του Βάρντι.

Ο Βάρντι φέρνει χρήμα στην... Φλίτγουντ Τάουν!

Αξίζει να επισημανθεί πως ο δεύτερος σκόρερ της φετινής Premier League (24 γκολ) υπέγραψε τον περασμένο Φεβρουάριο συμβόλαιο 3,5 ετών με την Λέστερ, με την Άρσεναλ να φαίνεται πάντως να τον έχει δελεάσει με τη δική της πρόταση: για τετραετές συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 120.000 λιρών!

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ