ΑΡΣΕΝΑΛ

Πληρώνει τη ρήτρα για να αρπάξει τον Βάρντι!

Πληρώνει τη ρήτρα για να αρπάξει τον Βάρντι!

Η Άρσεναλ ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβολαιο του Τζέιμι Βάρντι με την Λέστερ και πλέον ο Άγγλος φορ καλείται να επιλέξει αν θα μείνει στους πρωταθλητές Αγγλίας ή θα μετακομίσει στους Λονδρέζους!

Ο Τζέιμι Βάρντι υπέγραψε τον περασμένο Φεβρουάριο συμβόλαιο 3,5 ετών με την Λέστερ με βελτιωμένους οικονομικούς όρους και είναι μέσα στα βασικά πλάνα του Κλάουντιο Ρανιέρι για την ομάδα της νέας σεζόν όμως η Άρσεναλ έρχεται να "αναστατώσει" τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα στην διαδικτυακή της έκδοση η "Guardian", η Άρσεναλ ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του Άγγλου φορ με τις "αλεπούδες", ύψους 20.000.000 λιρών (26.000.000 ευρώ), δείχνοντας πως είναι αποφασισμένη να μπει γερά στο παιχνίδι της διεκδίκησής του.

Πληρώνει τη ρήτρα για να αρπάξει τον Βάρντι!

Από την πλευρά της πάντως η Λέστερ δεν θα εγκαταλείψει τη μάχη και θα επιχειρήσει να κρατήσει τον παίκτη, με το εν λόγω μέσο να υποστηρίζει πως οι ιδιοκτήτες του συλλόγου θα προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον 29χρονο άσο για να τον πείσουν να απορρίψει την προοπτική των Λονδρέζων και να μείνει στο "King Power Stadium" και τη νέα σεζόν.

Υπενθυμίζεται πως ο Βάρντι είχε καθοριστική συμμετοχή στην εκπληκτική πορεία της Λέστερ προς τον τίτλο (πρώτο στα 132 χρόνια ιστορία της) αφού ήταν ο πρώτος σκόρερ της με 24 γκολ και δεύτερος στην Premier League πίσω από τον Χάρι Κέιν (25 γκολ), με τις εμφανίσεις του αυτές να του χαρίζουν και θέση στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας που θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Γαλλίας για τα τελικά του Euro 2016.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ