PREMIER LEAGUE

Νίκησε τον καρκίνο και επιστρέφει ο Γκουτιέρες

Νίκησε τον καρκίνο και επιστρέφει ο Γκουτιέρες

Μετά τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και στην οποιά βγήκε νικητής, ο Χονάς Γκουτιέρες είναι κοντά στο να επιστρέψει στα γήπεδα με την πρώτη ομάδα της Νιούκαστλ.

Την επανεμφάνισή του στα γήπεδα με τη φανέλα της Νιούκαστλ είναι έτοιμος να κάνει το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στην Άστον Βίλα ο Χονάς Γκουτιέρες, αφού κατάφερε να ξεπεράσει με θεραπεία τον καρκίνο στους όρχεις που είχε διαγνωστεί.

"Ο Χονάς Γκουτιέρες είναι στην αποστολή. Υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί στον πάγκο και αυτό θα ανεβάσει την ψυχολογία όλων μας", δήλωσε ο τεχνικός των "καρακάξων" Τζον Κάρβερ αναφορικά με το ενδεχόμενο της ιστορικής επιστροφής στην ενεργό δράση από τον Γκουτιέρες.

Νίκησε τον καρκίνο και επιστρέφει ο Γκουτιέρες

Σημειώνεται πως το τελευταίο ματς του Αργεντίνου στην Premier League ήταν τον Απρίλιο του 2014 όταν αγωνιζόταν ως δανεικός στη Νόριτς, με τον Γκουτιέρες να μετράει σχεδόν 200 ματς στη μεγάλη κατηγορία με τη Νιούκαστλ.

Ο Γκουτιέρες επέστρεψε στις προπονήσεις με τη Νιούκαστλ τον περασμένο Νοέμβριο ενώ τον Δεκέμβριο αγωνίστηκε για 87 λεπτά στο νικηφόρο 2-1 της ομάδας Κ21 του συλλόγου απέναντι στη Γουέστ Χαμ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ