PREMIER LEAGUE

Μπρος γκρεμός και πίσω... Μίτσελ

Μπρος γκρεμός και πίσω... Μίτσελ

Η Νιούκαστλ διανύει την χειρότερη περίοδο στην ιστορία της στην Premier League και αν τελικά καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό ίσως να έχει νέο προπονητή τον Μίτσελ

Ο Μίτσελ έχει φύγει από τον Ολυμπιακό από τις αρχές Ιανουαρίου και αναμένεται να επιστρέψει σε ποδοσφαιρικό πάγκο με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Εξαιρετικά πιθανό φαντάζει πλέον το ενδεχόμενο να αναλάβει τη Νιούκαστλ και να εργαστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, την Premier League.

Η χειρότερη περίοδος της ιστορία της

Για να αναλάβει φυσικά ο Μίτσελ Γκονθάλεθ την τεχνική ηγεσία της Νιούκαστλ θα πρέπει αυτή να παραμείνει στην Premier League.

Μπορεί ακόμη να μην βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού, όμως οι τελευταίοι δύο μήνες είναι εφιαλτικοί και ο σύλλογος διανύει την χειρότερη περίοδο στην ιστορία του στην μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, η Νιούκαστλ έχει 8 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα (!), κάτι που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ και φυσικά αν συνεχίσει έτσι δεν έχει τύχη.

Μετρά 35 βαθμούς, από 34 έχουν Λέστερ και Χαλ, ενώ η Σάντερλαντ έχει 33. Αν όλες αυτές την προσπεράσουν τότε θα υποβιβαστεί, ενώ απομένουν 3 αγωνιστικές.

Οι τρεις... τελικοί που έχει μπροστά της είναι με Γουέστ Μπρομ και Γουέστ Χαμ στο "Σέντ Τζέιμς Παρκ" και ενδιάμεσα παίζει στην έδρα της ΚΠΡ.

Υπηρεσιακή "καταστροφή" ο Κάρβερ

Ο Άλαν Πάρντιου άφησε τη Νιούκαστλ για να αναλάβει την Κρίσταλ Πάλας και ο Τζον Κάρβερ ανέλαβε υπηρεσιακός προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σε 17 αγώνες έχει μόλις δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και 12 ήττες, με αποκορύφωμα το αρνητικό ρεκόρ των 8 ηττών. Ακόμη και να μείνει η ομάδα στην Premier League ο Κάρβερ δεν πρόκειται να παραμείνει στον πάγκο.

Ο πρώτος στόχος ήταν ο Στιβ ΜακΛάρεν της Ντέρμπι Κάουντι, όμως δεν είναι εφικτή η περίπτωσή. Ο Μίτσελ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ενδιαφέρεται για την θέση και το καλό για τη Νιούκαστλ είναι πως δεν έχει πληρώσει ομάδα για τον αφήσει ελεύθερο.

Μπρος γκρεμός και πίσω... Μίτσελ
INTIME SPORTS
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ