PREMIER LEAGUE

Μουρίνιο: "Να τιμωρηθεί ο Φαν Πέρσι"

Μουρίνιο: "Να τιμωρηθεί ο Φαν Πέρσι"
© BPI

Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιτέθηκε στην αγγλική ομοσπονδία και το κανάλι που μεταδίδει την Premier League, για το γεγονός της μη τιμωρίας του Φαν Πέρσι, σε αντίθεση με τον Ντιέγκο Κόστα (video)

Ο Ντιέγκο Κόστα τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών αγώνων μέσω video επειδή πάτησε τον Εμρέ Τζαν, όμως ο Ρόμπιν φαν Πέρσι την γλίτωσε για την αγκωνιά του στον Τζέιμς Τόμκινς.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έκανε τα παράπονά του και επιτέθηκε στην αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και στο κανάλι που καλύπτει τηλεοπτικά την Premier League, πως δεν αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο όλες τις ομάδες.

Δεν είπε όνομα, αλλά εννοούσε τον Ρόμπιν φαν Πέρσι και κάνοντας την κίνηση της αγκωνιάς, τόνισε: "Ένας παίκτης έκανε αυτό στο πρόσωπο κάποιου άλλου και δεν έγινε τίποτα. Έγινε το ίδιο πέρσι με τον Ραμίρες που τιμωρήθηκε και μία εβδομάδα μετά παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι κλότσησε αντίπαλο που ήταν στο έδαφος και δεν έγινε τίποτα. Το έχω μάθει πλέον".

Ο Ραμίρες ενώ δεν είχε αποβληθεί τιμωρήθηκε με 4 αγώνες αποκλεισμό για την αγκωνιά του στον Σεμπάστιαν Λάρσον, ενώ στις τελευταίες περιπτώσεις η διαφορά είναι πως στο πάτημα του Ντιέγκο Κόστα ο διαιτητής δήλωσε πως δεν τον είδε, όμως στην αγκωνιά του Φαν Πέρσι, ο διαιτητής την είδε και έδωσε φάουλ, αλλά όχι κάρτα.

Μουρίνιο: "Να τιμωρηθεί ο Φαν Πέρσι"
Μουρίνιο: "Να τιμωρηθεί ο Φαν Πέρσι"
© MARC ATKINS / OFFSIDE
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ