PREMIER LEAGUE

"Μου ζητούσε ο Φέργκιουσον να αναβάλλω το παιχνίδι"

"Μου ζητούσε ο Φέργκιουσον να αναβάλλω το παιχνίδι"

Ο πρώην διαιτητής Ντέρμοτ Γκάλαχερ σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκε σε μία εμπειρία του από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Τι του ζητούσε ο Σκωτσέζος και ποια η ατάκα που του είπε στο τέλος του αγώνα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε συζητήσεις με τους διαιτητές σε έντονο ύφος. Ο άλλοτε τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραδέχεται, άλλωστε, στην αυτοβιογραφία του ότι ήταν μέρος της τακτικής του να ανεβαίνουν οι τόνοι με τους διαιτητές γιατί έτσι μετέφερε την ένταση στον αντίπαλο.

Διαβάστε για ένα περιστατικό που διηγήθηκε μέσω του "Sportlobster TV" ο πρώην διαιτητής, Ντέρμοτ Γκάλαχερ, ο οποίος αναφέρθηκε στην ισοπαλία της Γιουνάιτεντ με τη Μίντλεσμπρο τον Μάιο του 1997, όταν εν τέλη οι "κόκκινοι διάβολοι" κατέκτησαν τον τίτλο.

"Θυμάμαι να πηγαίνω στο "Ολντ Τράφορντ" στο τέλος της σεζόν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδινε τρία παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα και ήταν αργία. Η βροχή ήταν πολύ δυνατή και ο Φέργκι με τράβηξε στην άκρη και μου είπε: "κάνε μου μια χάρη, ανάβαλε το παιχνίδι".

"Στο ημίχρονο η Γιουνάιτεντ έχανε με 3-1 και ο αγωνιστικός χώρος έμοιαζε με πισίνα. Μόλις βγήκαμε μου είπε: "γνωρίζω ότι χάνουμε 3-1, αλλά σε παρακαλώ ανάβαλε το παιχνίδι". Κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 3-3 και στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού ο Ντένις Έργουιν μπήκε στην περιοχή και έπεσε μπροστά στο "Στρέτφορντ Εντ". Εγώ έδωσα άουτ.

Με το σφύριγμα της λήξης ο Φέργκι άρχισε να τρέχει και να μου φωνάζει έξαλλος. Η γυναίκα μου μού είπε ότι "ο Φέργκι είχε δίκαιο που σου φώναζε για τον μη καταλογισμό του πέναλτι". Κι εγώ της είπα ότι δε μου ανέφερε τίποτα γι' αυτή τη φάση.

Τότε με ρώτησε γιατί έτρεχε προς το μέρος μου. Η αλήθεια ήταν πως αυτό που μου είπε ο Φέργκιουσον ήταν αν είχα κανονίσει να βγω για φαγητό. Εγώ απάντησα όχι και με ρώτησε "τότε γιατί φεύγουμε τόσο νωρίς;".

Υπενθυμίζεται πως βάσει έρευνας που έχει γίνει η Γιουνάιτεντ όταν έχανε έπαιζε 79 δευτερόλεπτα περισσότερα από το μέσο όρο στις καθυστερήσεις, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ουκ ολίγες φορές.

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ