PREMIER LEAGUE

Μαντσίνι: "Στο ντέρμπι θα κριθεί ο τίτλος"

Μαντσίνι: "Στο ντέρμπι θα κριθεί ο τίτλος"
Μαντσίνι

O Ρομπέρτο Μαντσίνι δηλώνει ότι ο τίτλος της Πρέμιερ Λιγκ θα παιχτεί στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 28 Απριλίου.

Η ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι με την Γουέστ Μπρομ και η νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Γουίγκαν με 5-0 έδωσε νέο ενδιαφέρον στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Γιουνάιτεντ κάλυψε την διαφορά από την μισητή της αντίπαλο και όλα ξεκινάνε από την αρχή. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι προβλέπει ότι οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και θα παραμείνουν κοντά η μία στην άλλη μέχρι να ολοκληρωθεί ο μαραθώνιος της Πρέμιερ Λιγκ.

" Είμαστε στην κορυφή αλλά γνωρίζουμε ότι έχουμε άλλα 21 παιχνίδια. Αν είμαστε δυνατοί τότε το πρωτάθλημα θα κριθεί στην έδρα μας απέναντι στην Γιουνάιτεντ", δήλωσε ο Μαντσίνι.

Η Σίτι, τον τελευταίο μήνα μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα έχει δείξει σημάδια αγωνιστικής κάμψης φέρνοντας δύο ισοπαλίες με Γουέστ Μπρομ και Λίβερπουλ και μία ήττα από την Τσέλσι.

Αντίθετα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την στιγμή της συντριβής της από την Σίτι με 6-2 και μετά έχει 7 νίκες σε 8 ματς συμπεριλαμβανομένου τα δύο τελευταία ματς με δέκα γκολ ενεργητική και κανένα παθητικό από σε Φούλαμ και Γουίγκαν.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ