PREMIER LEAGUE

Μαντσίνι: "Μπορεί περισσότερα ο Νασρί"

Μαντσίνι: "Μπορεί περισσότερα ο Νασρί"

Ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, εμψύχωσε τον Σαμίρ Νασρί, λέγοντας ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα στην Σίτι.

Ο Σαμίρ Νασρί δεν έχει καταφέρει να πείσει με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι έχοντας ορισμένες αναλαμπές στην απόδοση του. Μετά από τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια ως βασικός στον αγώνα με την Τσέλσι έμεινε στον πάγκο.

Ο Μαντσίνι πιστεύει στις ικανότητες του Γάλλου διεθνή και περιμένει να αποδείξει απέναντι στους "κανονιέρηδες" ότι πρόκειται για έναν υψηλού επιπέδου παίκτη.

" Κατά την γνώμη μου ο Νασρί είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Μπορεί να κάνει περισσότερα αλλά όταν αλλάζεις ομάδες τότε μπορεί να έχεις πρόβλημα. Αυτή την στιγμή η αυτοπεποίθηση του δεν είναι πολύ καλή γιατί δεν έπαιξε εναντίον της Τσέλσι αλλά την Κυριακή έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του".

Ο Μαντσίνι είχε ζητήσει ανάλογη άνοδο στην απόδοση του από τον Άνταμ Τζόνσον, με εξαίρεση ορισμένες καλές εμφανίσεις του πρώην παίκτη της Μίντλεσμπρο.

" Όταν έχεις στην ομάδα επιθετικούς όπως ο Σίλβα και ο Νασρί έχει περισσότερες πιθανότητες γιατί επιτίθεσαι. Είναι δύσκολο να υποστηρίζεις συνέχεια έναν επιθετικό παίκτη. Πρέπει να αλλάζουμε μερικές φορές αλλά ο Νασρί είναι καλός παίκτης Θα χάσουμε τον Γιαγιά Τουρέ λόγω του Κόπα Άφρικα, αλλά πιστεύω ότι ο Νασρί μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο και να προσφέρει".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ