PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 1-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 1-0

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην φετινή Premier League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικρατώντας με 1-0 της Τότεναμ στο Ολντ Τράφορντ χάρη σε αυτογκόλ του Γουόκερ στο 22ο λεπτό (VIDEO).

Μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή της και να χρειάστηκε μια μικρή... βοήθεια αντίπαλου αμυντικού, παρόλα αυτά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος και να βάλει στο σακούλι της το πρώτο τρίποντο.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ, επικράτησε 1-0 της άκρως υπολογίσιμης Τότεναμ στο "Ολντ Τράφορντ" χωρίς πάντως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Κάτι το άγχος του πρώτου αγώνα και μάλιστα εντός έδρας, κάτι τα βαριά πόδια από την προετοιμασία, αποτέλεσαν τροχοπέδη για τους "κόκκινους διαβόλους", που είδαν τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του.

Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 22' και προήλθε από παίκτη των φιλοξενούμενων, που μέχρι εκείνη την στιγμή στέκονταν πολύ καλά στο χορτάρι. Ο Ντεπάι βρήκε τον Γιανγκ στα δεξιά, αυτός γύρισε στον Ρούνεϊ, με τον Γουόκερ να βάζει το πόδι του για να απομακρύνει και την έστειλε καταλάθος στα δίχτυα του Φορμ.

Οι Λονδρέζοι προσπάθησαν στο δεύτερο μέρος να ισοφαρίσουν το ματς και να πάρουν τουλάχιστον τον ένα βαθμό, αλλά ο Ρομέρο ήταν εκεί όποτε χρειαζόταν, για να κρατήσει το μηδέν για την εστία του. Το έκανε δυο φορές με τον Κέιν και μια με τον Έρικσεν, ο οποίος είχε την ευκαιρία του ματς στο 5', όταν αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Νταρμιάν (81' Βαλένσια), Σμόλινγκ, Μπλιντ, Σο, Κάρικ (60' Σβαϊνστάιγκερ), Σνιντερλέν, Μάτα, Ντεπάι (68' Ερέρα), Γιανγκ, Ρούνεϊ.

Τότεναμ: Φορμ, Γουόκερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Έρικ Ντιρ (77' Αλί), Μπενταλέμπ (53' Μέισον), Ντεμπελέ (68' Λαμέλα), Έρικσεν, Σαντλί, Κέιν.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 8 Αυγούστου

14:45 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 1-0 (22' αυτ. Γουόκερ)

17:00 Μπόρνμουθ - Άστον Βίλα

17:00 Έβερτον - Γουότφορντ

17:00 Λέστερ - Σάντερλαντ

17:00 Νόριτς - Κρίσταλ Πάλας

19:30 Τσέλσι - Σουόνσι

Κυριακή 9 Αυγούστου

15:30 Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ

15:30 Νιούκαστλ - Σαουθάμπτον

18:00 Στόουκ - Λίβερπουλ

Δευτέρα 10 Αυγούστου

22:00 Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Σίτι

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ