PREMIER LEAGUE

Λονδρέζικη "κόντρα" για Μάλκομ

Marseille's midfielder Maxime Lopez, left, challenges with Bordeaux's forward Malcom, during the League One soccer match between Marseille and Bordeaux, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Oct. 30, 2016. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's midfielder Maxime Lopez, left, challenges with Bordeaux's forward Malcom, during the League One soccer match between Marseille and Bordeaux, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Oct. 30, 2016. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Το Λονδίνο χωρίζεται στα δύο, καθώς Τότεναμ και Τσέλσι μονομαχούν για την υπογραφή του αστέρα της Μπορντό, Μάλκομ.

Ο επιμένων νικά, λένε, με την Τότεναμ να μην έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη για τον Μάλκομ, επιστρέφοντας δυναμικά στην διεκδίκηση του Βραζιλιάνου winger.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "le10sport", οι "spurs" επανέρχονται δριμύτεροι για να ντύσουν στα χρώματά τους τον 21χρονο λάτιν εξτρέμ, που... οργίασε στη Ligue 1 με τη φανέλα της Μπορντό, ωστόσο έχουν να ανταγωνιστούν την έτερη ομάδα του Λονδίνου, την Τσέλσι.

Οι "μπλε" κινδυνεύουν να χάσουν τον Εντέν Αζάρ, με συνέπεια να εξετάζουν εξονυχιστικά την περίπτωση του εκκολαπτόμενου αστέρα των "Γιρονδίνων", καθώς θεωρούν πως έχει την ποιότητα να μπει στα... παπούτσια του Βέλγου σταρ και να αποτελέσει ιδανικό διάδοχό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το "next big thing" του λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου πραγματοποίησε 35 εμφανίσεις στο Championnat με τον γαλλικό σύλλογο και "συνδέθηκε" με τα αντίπαλα δίχτυα 12 φορές, ενώ ξεδίπλωσε το ταλέντο του στις ασίστ, αφού μοίρασε 7 τελικές πάσες.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ