PREMIER LEAGUE

Η Γαλατάσαράι θέλει τον Μιραλάς

Everton's Kevin Mirallas celebrates after scoring during the Europa League round of 32 second leg soccer match between Everton and BSC Young Boys at Goodison Park Stadium, Liverpool, England, Thursday, Feb. 26, 2015. (AP Photo/Jon Super)
Μιραλάς (AP Photo/Jon Super) AP

Η Γαλατάσαράι θέλει να αποκτήσει κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο τον Κέβιν Μιραλάς από την Έβερτον σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έκανε πίσω - παρά την υπέρβαση που ήταν διατεθειμένος να επιχειρήσει - για τον Κέβιν Μιραλάς, αλλά οι "μνηστήρες" για τον 30χρονο διεθνή Βέλγο μεσοεπιθετικό δεν λείπουν.

Σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ (RTBF), η Γαλατάσαράι θέλει να τον αποκτήσει από την Έβερτον κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, η ομάδα της Πόλης έχει μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα από τους "ερυθρόλευκους" κι αυτό μπορεί να κάνει πιο εφικτό το deal.

Ο Μιραλάς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τους "toffees", αλλά τα λίγα λεπτά συμμετοχής (11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις) τον οδηγούν σε αναζήτηση χρόνου σε άλλη ομάδα. Άλλωστε, έχει μπροστά του Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου θα είναι παρούσα η εθνική Βελγίου. Το "μπαλάκι" εναποτίθεται στην Έβερτον, η οποία φαίνεται να μην έχει αποφασίσει εάν θα πουλήσει ή θα δανείσει τον Βέλγο.

Photo credits: AP Photo/Jon Super

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ