Η εισβολή της Premier League στις ΗΠΑ - Premier League - SPORT 24
PREMIER LEAGUE

Η εισβολή της Premier League στις ΗΠΑ

Η εισβολή της Premier League στις ΗΠΑ

Η τηλεθέαση των αγώνων της Premier League στις ΗΠΑ αυξάνεται ραγδαία, έχοντας καταγράψει αύξηση της τάξης του 150% την τελευταία τριετία.

Η δυναμική της Premier League ξεπερνά κάθε αντίστοιχη άλλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και αυτό φαίνεται από τη διείσδυση της στις αναδυόμενες τηλεοπτικές αγορές. Αποδεικνύεται από την τηλεθέαση που καταγράφουν οι μετρήσεις παγκοσμίως, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τις ΗΠΑ! Σε μία τριετία, όσοι παρακολουθούν τα ματς της Premier League αυξήθηκαν 150%!

Η εταιρία Comcast, ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού NBC Sports, αγόρασε τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων του αγγλικού πρωταθλήματος για την επόμενη εξαετία έναντι 950 εκατομμυρίων δολαρίων και κρίνοντας από την ολοένα και αυξανόμενη τηλεθέαση, μάλλον πλήρωσε λίγα!

Η μέση τηλεθέαση ενός παιχνιδιού της Premier League στις ΗΠΑ εκτιμάται στους 563.000 τηλεθεατές, γεγονός που αυξάνει κατακόρυφα τα έσοδα από τις διαφημίσεις. Σε σύγκριση με το αντίστοιχο χρονικό σημείο της προηγούμενης περιόδου, καταγράφεται αύξηση ύψους 44%... Εξυπακούεται πως στα παιχνίδια μεγαλύτερης σπουδαιότητας

Επομένως, είναι ευνόητο γιατί οι αγγλικές ομάδες, ακόμα και οι μικρότερες, έχουν περισσότερα χρήματα να ξοδέχουν για τις μεταγραφές, συγκρινόμενες με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές.

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

3 απίστευτα πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο

Απίστευτα όπως λέμε "διαβολικοί ιπποπόταμοι του μακαρίτη Εσκομπάρ τρομοκρατούν κόσμο, τώρα που μιλάμε, στην Κολομβία".

GAMES

GAMES

Το Nintendo Switch είναι ήδη η πιο σπουδαία παιχνιδοκονσόλα της ζωής σου

Ξέραμε ότι οι δυναμικές επιστροφές συνοδεύονται από μεγάλο κρότο, αλλά η καινούργια κονσόλα της Nintendo συνοδεύεται και από πολλαπλές δυνατότητες. Όχι, παίζουμε.

ΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τα 10 χειρότερα αεροδρόμια στον κόσμο για το 2016

Ποια είναι τα ελληνικά αεροδρόμια που είναι τα τρία χειρότερα στην Ευρώπη και σε παγκόσμιο επίπεδο φιγουράρουν ανάμεσα σε αυτά της Νιγηρίας και του Νότιου Σουδάν

NINTENDO

NINTENDO

Αυτή είναι η νέα κονσόλα και είναι υβριδική

Είναι μία παιχνιδομηχανή "δύο σε ένα", η οποία παίζει στο σαλόνι σου, αλλά μπορείς να την έχεις και ανά πάσα στιγμή μαζί σου

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24