PREMIER LEAGUE

Γιουβέντους, η πρώτη "καλεσμένη" της Γουεστ Χαμ

Γιουβέντους, η πρώτη "καλεσμένη" της Γουεστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ επέλεξε την Γιουβέντους για να κάνει ποδαρικό στο νέο ποδοσφαιρικο της σπίτι, με τον αγώνα των δύο ομάδων να διεξάγεται στις 7 Αυγούστου στο "Queen Elizabeth Olympic Park".

Μετά από 112 ολόκληρα χρόνια στο "Boleyn Ground" η Γουέστ Χαμ μετακομίζει αυτό το καλοκαίρι στο υπερσύγχρονο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου ("Queen Elizabeth Olympic Park") και η ομάδα που θα κληθεί να πατήσει πρώτη το πόδι της στο νέο ποδοσφαιρικό σπίτι των "σφυριών' είναι η Γιουβέντους.

Αυτό ανακοίνωσαν επίσημα οι Λονδρέζοι το μεσημέρι της Δευτέρας (25/4), γνωστοποιώντας μάλιστα πως η φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στις 7 Αυγούστου (13:00 ώρα Αγγλίας) στο πλαίσιο του Betway Cup.

Γιουβέντους, η πρώτη "καλεσμένη" της Γουεστ Χαμ

"Ήταν πάντα πρόθεσή μας να φιλοξενήσουμε σε ένα τέτοιο γήπεδο 60.000 θέσεων ένα φιλικό με πρεστίζ και σίγουρα η επίσκεψη των πρωταθλητών Ιταλίας συνιστά ιδανική επιλογή", ανέφεραν οι ιδιοκτήτες της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Σάλιβαν και Ντέιβιντ Γκολντ, με τον τεχνικό των Λονδρέζων Σλάβεν Μπίλιτς να τονίζει:

"Θα είναι προνόμιο για εμάς να αντιμετωπίσουμε μία από τις πιο δυνατές ομάδες στον κόσμο στην πρεμιέρα μας στο νέο στάδιο. Όπως εμείς, πρόκειται για μία ομάδα με πλούσια παράδοση και είναι σωστό που οργανώσαμε αυτό το φιλικό".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ