PREMIER LEAGUE

Επέκταση για Μπονί με Σουόνσι

Επέκταση για Μπονί με Σουόνσι

Το ακριβότερο απόκτημα στην ιστορία της Σουόνσι, ο Βιλφρίντ Μπονί, υπέγραψε επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2018

Ο Βιλφρίντ Μπονί υπέγραψε επέκταση συμβολαίου για έναν χρόνο με την Σουόνσι, έτσι συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ο 25άχρονος Ιβοριανός επιθετικός αποκτήθηκε το 2013, στην πρώτη του χρονιά πέτυχε 16 γκολ σε 34 συμμετοχές στην Premier League και φέτος σε 9 ματς έχει 4 τέρματα.

Αποτελεί μάλιστα την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Σουόνσι, καθώς είχε δώσει 15.000.000 ευρώ στην Φιτέσε, με την οποία ήταν πρώτος σκόρερ την σεζόν 2012-2013 στην Ολλανδία με 31 γκολ σε 30 ματς.

Θυμίζουμε πως στο Μουντιάλ 2014 ήταν στην αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού, είχε μπει αλλαγή στο ματς με την Ελλάδα και ήταν αυτός που σκόραρε για την ισοφάριση, όμως στις καθυστερήσεις ο Σαμαράς χάρισε τη νίκη-πρόκριση στους Έλληνες.

"Σπουδαία νέα για τον σύλλογο", τόνισε ο τεχνικός της Σουόνσι, Γκάρι Μονκ και πρόσθεσε: "Έχω μιλήσει πολύ για το τι προσφέρει στην ομάδα ο Μπονί, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και εκτός. Παίκτες τέτοιου είδους πρέπει να κάνεις ό,τι μπορείς για να τους κρατάς για πολλά χρόνια. Είμαι σίγουρος πως οι φίλαθλοι θα είναι κάτι περισσότερο από χαρούμενοι".

Έχοντας 5 νίκες στις 11 πρώτες αγωνιστικές της Premier League η Σουόνσι βρίσκεται μαζί με την Γουέστ Χαμ στην 4η θέση της βαθμολογίας.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ