PREMIER LEAGUE

Ελαμπντελαουί: "Γνωρίζομαι καλά με τον Σίλβα, όνειρο η Premier League"

Ελαμπντελαουί: "Γνωρίζομαι καλά με τον Σίλβα, όνειρο η Premier League"

Για τις διαφορές στους στόχους της Χαλ με τον Ολυμπιακό, τη συνεργασία του με τον Σίλβα και την πρόκληση της Premier League μίλησε ο Ελαμπντελαουί, μετά την πρώτη του προπόνηση με τις "τίγρεις".

Παίκτης της Χαλ είναι επίσημα και για τους επόμενους 6 μήνες ο Ομάρ Ελαμπντελαουί από την Παρασκευή (20/1). Αφού έκανε την πρώτη του προπόνηση με την αγγλική ομάδα, ο Νορβηγός διεθνής ακολούθως παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη. Αναλυτικά:

Για τις εντυπώσεις του από την πρώτη του μέρα στη Χαλ:

Αισθάνομαι πολύ ωραία που είμαι εδώ, είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου και ανυπομονώ για το ξεκίνημά μου στην ομάδα. Η πρώτη προπόνηση πήγε καλά, ήταν μια μεγάλη μέρα για μένα, αλλά ήταν μια καλή πρώτη προπόνηση.

Για την ευκαιρία που του παρουσιάζεται να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα:

Η Premier League ήταν ένα μεγάλο όνειρο για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι τώρα εδώ.

Για τη νέα συνεργασία του με τον Μάρκο Σίλβα:

Γνωρίζομαι καλά με τον Μάρκο Σίλβα. Πέρσι είχαμε μια εξαιρετική σεζόν μαζί στον Ολυμπιακό. Ξέρω τι είδους προπονητής είναι και τι ζητάει από την ομάδα του και φυσικά ήταν ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο ήθελα να έρθω εδώ. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και έμαθα πολλά από αυτόν κατά το παρελθόν και ξέρω ότι θα μάθω περισσότερα στο μέλλον και θα βελτιωθώ.

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του:

Είμαι ένας επιθετικός μπακ με πολύ ενέργεια, οπότε θα με δείτε πολλές φορές στην επίθεση.

Για το αν βλέπει την Χαλ ως μια δεύτερη ευκαιρία να καθιερωθεί στην Premier League:

Ναι, έτσι είναι. Αγωνίστηκα κατά το παρελθόν στη Μάντσεστερ Σίτι όμως ποτέ δεν πήρα μια ευκαιρία εκεί στην πρώτη ομάδα, οπότε μπορούμε να πούμε ότι αυτή είναι η δεύτερη ευκαιρία μου εδώ.

Για το αν η Χαλ είναι μια διαφορετική πρόκληση από τον πρωταθλητισμό του Ολυμπιακού και την κατάκτηση τίτλων:

Έτσι είναι. Πρόκειται για δύο διαφορετικές προκλήσεις. Στον Ολυμπιακό είσαι υποχρεωμένος να κερδίζεις κάθε ματς γιατί όλοι περιμένουν να κατακτήσεις τον τίτλο στο τέλος. Εδώ θα πρέπει να παλέψουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Σίγουρα θα είναι λίγο διαφορετικά, όμως ανυπομονώ για την πρόκληση.

Για το δύσκολο πρόγραμμα της Χαλ που θα τεθεί κατά σειρά κόντρα σε Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Άρσεναλ:

Κάθε παιχνίδι στην Premier League είναι δύσκολο, όμως το να μπαίνεις κατευθείαν στην ομάδα για να παίξεις σε τόσο απαιτητικά ματς απέναντι στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος θα είναι σίγουρα μια πολύ δύσκολη πρόκληση για μένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ελαμπντελαουί: "Η καρδιά μου συνεχίζει να είναι με τον Ολυμπιακό"
Επίσημο: Δανεικός στη Χαλ ο Ελαμπντελαουί
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ