PREMIER LEAGUE

Δίνει τα ρέστα της η Σαουθάμπτον

Δίνει τα ρέστα της η Σαουθάμπτον

Έτοιμη να κάνει το δικό της μεταγραφικό ντεμαράζ με τα χρήματα που έχει πάρει από τις πωλήσεις είναι η Σαουθάμπτον. Διαβάστε ποιους θέλει και πόσα είναι διατεθειμένη να δαπανήσει.

Περίπου 100 εκ. λίρες έχει βάλει ως τώρα στα ταμεία της από τις πωλήσεις η Σαουθάμπτον, η οποία αυτό το καλοκαίρι έχει δώσει τους Ρίκι Λάμπερτ, Άνταμ Λαλάνα και Ντέγιαν Λόβρεν στη Λίβερπουλ, τον Λουκ Σο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Κέιλουμ Τσέιμπερς στην Άρσεναλ.

Οι Μοργκάν Σναϊντερλέν και Τζέι Ροντρίγκεθ φαίνεται πως θα μείνουν τελικά στους "Άγιους" παρά το ενδιαφέρον της Τότεναμ, ενώ ενδέχεται να πουληθεί ο Αρτούρ Μπόρους, ο οποίος σύμφωνα με την "Telegraph" βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου.

Πώς αναμένεται να απαντήσει η Σαουθάμπτον; Έχει κάνει ήδη δικούς της τους Γκρατσιάνο Πελέ, Ντούσαν Τάντιτς και Ράιαν Μπέρτραντ και ετοιμάζεται για το μεγάλο ντεμαράζ. Σύμφωνα με την "Daily Mail" στην κορυφή της λίστας του Ρόναλντ Κούμαν βρίσκεται ο Χαβιέρ Ερνάντες, ενώ η Σαουθάμπτον θα κινηθεί και για έναν εκ των Γουίλφριντ Ζαχά ή Άσλεϊ Γιανγκ.

Παράλληλα, ο Ολλανδός τεχνικός έχει στο στόχαστρό του τους συμπατριώτες του Ρον Φλάαρ της Άστον Βίλα και Φίρχιλ φαν Ντάικ της Σέλτικ για την άμυνα, ενώ αν χρειαστεί τερματοφύλακα ο εκλεκτός είναι ο Φρέιζερ Φόρστερ. Για όλους αυτούς, μάλιστα, προτίθεται να δώσει 70 εκ. λίρες.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ