PREMIER LEAGUE

Διεγνώσθη με λευχαιμία ο Κάρλος Γκαρσία

Honduras' Juan Carlos Garcia reacts after being defeated by Switzerland, 3-0, during the group E World Cup soccer match between Honduras and Switzerland at the Arena da Amazonia in Manaus, Brazil, Wednesday, June 25, 2014. (AP Photo/Frank Augstein)
Honduras' Juan Carlos Garcia reacts after being defeated by Switzerland, 3-0, during the group E World Cup soccer match between Honduras and Switzerland at the Arena da Amazonia in Manaus, Brazil, Wednesday, June 25, 2014. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Από λευχαιμία πάσχει ο διεθνής με την εθνική ομάδα της Ονδούρας αμυντικός της Γουίγκαν, Χουάν Κάρλος Γκαρσία, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός του, Μάλκι Μακέι.

Ο Χουάν Κάρλος Γκαρσία, αμυντικός της Γουίγκαν από την Ονδούρα, ετοιμάζεται να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, καθώς όπως αποκάλυψε ο τεχνικός του, Μίλκι Μακέι, πάσχει από λευχαιμία.

"Ο γιατρός του συλλόγου, Έινσαρ Ζέιμαν, μας ενημέρωσε σχετικά με την κατάσταση και την προσοχή που έχει το θέμα υγείας του Χουάν Κάρλος Γκαρσία.

Τον είδα και είναι εξαιρετικά αισιόδοξος. Το ηθικό του είναι ακμαιότατο. Θα παλέψει και θα το περάσει κι αυτό, μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Όλοι, μέσα από το σύλλογο, του ευχόμαστε το καλύτερο και είμαι βέβαιος ότι και οι οπαδοί μας το ίδιο.", δήλωσε ο Μάλκι Μακέι.

Ο τεχνικός της Γουίγκαν επίσης ενημέρωσε τους Βρετανούς δημοσιογράφους ότι ο σύλλογος πλήρωσε όλα τα έξοδα, προκειμένου η οικογένεια του Χουάν Κάρλος Γκαρσία να μεταβεί από την Ονδούρα στο Νησί.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ